5 дизайнерски идеи за красиво антре

Публикувано на 01/11/2016 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 04/11/2016 | Видяно 5 647 пъти

Жълтият цвят, особено в комбинация с акценти в червено, е една модерна идея за създаването на шикозен авантюристичен интериор. А и както всички знаем, то бива асоциирано с добро настроение и позитивна енергия. Какво по-хубаво от дом, посрещащ ви със слънчева емоция още от вратата?


5 дизайнерски идеи за красиво антре

Антрето е първото място, на което попадаме, още с влизането в дома. Там посрещаме гостите си и държим важни вещи, които ползваме всеки ден. Затова е необходимо да помислим за компактен и красив дизайн. С малко вдъхновение от форума "Направи сам", успяхме да селектираме разнообразни дизайнерски подходи за стил и удобство в антрето. Изберете този, който ви харесва най-много и го осъществете с помощта на професионалистите близо до вас!


Райета и геометрични форми

Геометричните интериорни елементи представляват един често използван подход, при необходимост от създаване на визуална илюзия за повече пространство. Тази идея би се харесала и на хора, които се стремят да внесат щипка разнообразие в дома. Вариантите за комбинации от форми и цветове са толкова много, че почти всеки лесно би намерил "нещо за себе си".

Виж още: Внесете капка нежност у дома с помощта на елементи в преливащи нюанси


Фокус върху удобство и уют

Ето и един малко по-класически вариант, при който основният фокус е върху постигането на удобно и уютно антре със семпъл стил. Малък шкаф и закачалка са типични компоненти тук, а ако разполагате с повече пространство, поставянето на малко диванче е също изключително симпатична идея.


Да се възползваме от наличието на стълби

Ако точно до коридора е разположено стълбището за следващия етаж, то защо не се възползвате от допълнителното пространство, създавайки индивидуализиран интериор? Изберете открояващ се цвят и окачете любимите си картини, снимки и първите рисунки на детето!

Виж още: Как да оползотворим по най-добрия начин неудобния ъгъл в стаята?


Разчупени варианти за гардероб и закачалки

Ако искате да постигнете комфорта от наличието на мебели за съхранение на вещи, но не ви се иска да натоварвате помещението с цял гардероб или шкаф - тези идеи може би ще ви допаднат. Вариантът отляво е изключително симпатичен и внася много уют, а този от дясно съчетава модерния стил с необходимостта от удобство, запазвайки дизайна семпъл и приятен. Каквото и да изберете - доверете идеите си на професионалисти, за да направите промените лесно и сполучливо. Пуснете безплатна заявка и ще получите конкурентни оферти от водещи компании в областта - сравнете ги и изберете най-добрата!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Васил Стоянов
Мебели и обзавеждане, Пловдив
14 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Blagomir Nochev
Мебели и обзавеждане, София
11 извършени проекта
Кирил Алексиев
Цялостен ремонт, София
6 извършени проекта
Васил Димитров
Ремонт на баня, София
9 извършени проекта