Нуждаете се от промяна вкъщи? Внесете магията на индустриалния стил!

Публикувано на 21/10/2016 от Розалинa Думанова | Последна редакция на 08/12/2016 | Видяно 4 500 пъти

Домът ви има спешна нужда от промяна, но се колебаете при избора си? Какво ще кажете за нестандартна идея в индустриален стил? Желанието за създаване на уют, но с по-ексцентричен облик, е в основата на следното предложение. Съчетаването на винтидж елементи с модерни и красиви мебели ще превърне дома ви в шедьовър. Вдъхновен от атмосферата в складове и заводи, индустриалният стил създава усещане за „незавършен“ вид на дома и грубовата, но красива обстановка. Съчетавайте метала с дърво, старинното с модерното и експериментирайте! Искате да започнете ремонт у дома? Възползвайте се от възможността за безплатна заявка в платформата на Maistorplus, а опитни специалисти ще свършат цялата работа.


Сива, но стилна кухня. Магията на индустриалния стил!

Кухнята ви трябва да е практична и удобна! Като основен акцент на индустриалния стил, сивото създава усещане за грубовата, но красива обстановка. Съчетавайте метално обзавеждане с повърхности от неръждаема стомана. Винтидж мебели, но с изобилие от шкафове и рафтове. Създайте необходимото място за всички кухненски атрибути. Удобството преди всичко! А за постигането на приветливост в кухнята, то акцентирайте върху естествената светлина – просторни прозорци, но съчетани с масивни завеси. А за тъмната част от денонощието – запазена марка на индустриалния стил са висящите крушки или металните осветителни тела.

Вижте още: Забележителният индустриален стил, приложен с много вкус в кухнята (10 идеи в снимки)


Малките детайли в индустриален стил - неизменна част от интериора на дома ви!

Индустриалният стил предразполага към експериментиране. Нестандартни, метални мебели и елементи със старинен привкус са запазената му марка. Малките неща в дома ви правят обстановката по-красива. Заложете на постери за белите стени в дневната или метална, кръгла закачалка за връхни дрехи в антрето. Декоративни възглавници за дивана или каменни елементи в интериора. Дървени столове, кресла с пластмасови или стоманени елементи са оригинално предложение. А за подчертаване на индустриалния стил в дома ви, внимавайте при избора на под. Паркет с тъмно кафяв цвят е подходящ избор. Нов, практичен и лесен за почистване, а в същото време изцяло в индустриален стил.

Вижте още: Съвети от дизайнери: как да обзаведем дневната във винтидж стил


Уединение в спалнята? Акцентирайте върху нестандартното

Комфортът в спалнята е на първо място. Нека леглото бъде удобно и широко, но с ексцентричен вид – заложете на нестандартната му форма, например. Бъдете смели в избора на интериорния дизайн – индустриалният стил пресъздава непринудена обстановка. Белите цветове на стените трябва да са водещи, но компенсирайте с различни детайли. Отделете място за кътче със скъпи за вас спомени и снимки, а защо не и красиви картини?

  • Внесете цвят в спалнята си с изящни свещници за по-романтична обстановка, но се придържайте към тенденциите на индустриалния стил – нека бъдат от метал. Висящи крушки и допълнителни осветителни тела, било то от дърво или метал, също трябва да присъстват в интериора на спалнята ви. А комбинацията на различните материали, води до неочаквано добри резултати.
  • И като за финал - просторни, френски прозорци, които да допринасят за естетичния вид на стаята. А за моментите на уединение и релакс се доверете на масивни завеси, които едновременно спират светлината и придават красив и завършен вид на помещението, в иначе „незавършения“ индустриален стил.


Стил, удобство и комфорт в банята!

Банята в индустриален стил е сбъдната мечта за тези от вас, които обичат семплата обстановка. Изчистен интериор и приятна атмосфера – всичко, от което се нуждаете. Не е изключено да добавите цветни мотиви, но не те трябва да са водещите. Акцентирайте върху светлината – голям прозорец или изобилие от осветителни тела. А защо не разчупите индустриалната атмосфера, като прибавите красиво, малко килимче? При по-голямо пространство в банята може да акцентирате с метална настолна масичка със цвете в порцеланова саксия например.

Изобилието от идеи за дома в индустриален стил е голямо. Апартаментът ви има спешна нужда от ремонт? Не го отлагайте повече, а направете първата крачка с безплатна заявка в платформата на Maistorplus. Обичате нестандартната и разчупена атмосфера? Индустриалният стил е най-подходящият избор за вас и бъдещия ви дом. Намерете опитни специалисти, които ще ви спестят време и пари, а резултатите ще са поразяващо добри.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Пламен Цанов
Боядисване и декорация, София
50 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Атанас Иванов
Цялостен ремонт, София
27 извършени проекта
Сашо Атанасов
Плочки и теракот, София
32 извършени проекта
ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Покривни услуги, София
33 извършени проекта