Забележителният индустриален стил, приложен с много вкус в кухнята (10 идеи в снимки)

Публикувано на 20/06/2016 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 21/07/2016 | Видяно 26 576 пъти

Какво ще кажете за стил, в който абсолютната практичност, достъпност и комфорт тържествуват, пресъздавайки разнообразие от форми в една работна среда, която ще ви вдъхнови да бъдете максимално ефективни и продуктивни? Ако тази идея ви допада, значи индустриалният стил е точно за вас. За него е изключително характерна употребата на сурови материали, като тухла, дърво и камък, оформящи по-непретенциозен интериор с отличителен характер. За разлика от рустик дизайна, тук сме далеч от типичните селски елементи. Вместо това се доближаваме до стаи в стил работилница. Какво по-подходящо от това за една кухня? Вижте десетте впечатляващи идеи и проектирайте вашата мечтана кухня с помощта на специалистите близо до вас.


Изчистен семпъл подход

Индустриалният стил може да бъде и много изчистен, без прекалено натрапчивите компоненти, които по принцип са характерни за него. Затова и стартираме колекцията си с това предложение, което опростено представя основната идея, разгърната по-мащабно в следващите снимки.

Виж още: 6 идеи за уютна кухня, която ви връща в детството


По-грубовата алтернатива

Едновременната комбинация от чисто бели шкафове с разпръснатите тук-там първобитни акценти разкрива основното, с което се характеризира индустриализмът - две различни индивидуалности, съчетаващи новото със старото.


Организиран хаос

Дизайнът на мебелите придобива съвсем различен вид - тук те са отворени, без прегради и вратички, предоставяйки незабавен достъп до всичко необходимо.

Виж още: Неповторими мивки за модерна кухня 


Характерните висящи крушки

Тези крушки сами по себе си са интересен акцент, но основната им функция е да служат като комфортно средство за осветяване на работния плот или масата.


Перфектният начин да внесете разнообразие в дома

Комбинацията от модерен интериор с индустриални нотки тук е разгърната по-дълбоко, с което можете да добиете още по-ясна представа за интересния и разнообразен стил, който можете да внесете в дома си.


Прилагането на белия цвят като основен в интериора

Бялата кухня си остава класически и често предпочитан избор от повечето домакини. Не е необходимо да променяте нейния семпъл вид, достатъчни са малките детайли, с които да принесете индустриалната атмосфера в стаята.


Внушително големи полилеи

Като продължение на идеята за висящите стъклени крушки ви представяме и варианта с избор на голям полилей, който да осветява масата за хранене, но и да напомня по внушителен начин за своето присъствие.

Виж още: Хитри идеи за настаняване на повече гости в малката дневна 


Тъмната страна на индустриалния дизайн

Контрастно на бялата кухня, този сив интериор представя и алтернативата за любителите на тъмните цветове. А дали столовете не са ви познати от някъде?


Колоритните идеи са прекрасни - съживете ги с акценти

Акцентирайте с ярки мебели или детайли по ваш избор. Това е един много актуален метод, въведен в съвременния интериорен дизайн, който внася приятна свежа нотка в стаята.


Какъв да бъде дизайнът на мебелите?

Позволено ви е да не се престаравате - оставете дървото нелакирано, шкафовете - тук-таме с олющена боя, не подновявайте и реставрирайте старото, то и така си е красиво. Небезизвестен е фактът, че според психолози и интериорни специалисти, този стил ви кара да се чувствате по-отпуснати и свободни, а удобството е много по-осезаемо. Направете всяка желана промяна в кухнята си с помощта на специалистите в тази област. Пуснете безплатна заявка и в рамките на едно денонощие ще получите конкурентни оферти, сред които сами да изберете най-добрата за вас. Разгледайте фирмите и оценките от техните клиенти, за да вземете едно добре информирано решение.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Радко Радев
Изолация и Саниране, София
25 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
ИНВЕСТ ХОУМ-ИНС ЕООД
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
"Ивикс Строй"
Сухо строителство, Велико Търново
24 извършени проекта
Ivan
Боядисване и декорация, София
27 извършени проекта