Безплатен вход за три дни в първия 3D планетариум в Пловдив

Публикувано на 19/10/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 08/07/2016 | Видяно 4 384 пъти

Безплатен вход за три дни ще предложи първият 3D планетареум у нас, който предстои да бъде отворен в Пловдив, след като бе представен месец по-рано. Очаква се на 19.10.2015 официално да са приключили ремонтните дейности по Природнонаучния музей, където се помещава планетариумът. Веднага след това жителите и гостите на града ще могат да се възползват от безвъзмездното пребиваване в света на звездите.


8-метров купол представя 3D филми за Космоса

3 D филми предимно за космоса, планетите и други небесни тела ще бъдат представяни пред публиката. Първите от тях вече са доставени, наред и с други научнопопулярни теми, представящи различни представители на растителния и животинския свят. Наличен е и необходимият софтуер. Залата е с капацитет за 20 души, като входът да нея се плаща отделно от този за музея.


Отстъпки за ученици и по-големи групи

Планетариумът ще бъде още по-атрактивен с отстъпките, които предоставя за учащите се, както и за групови посещения. Директорът Огнян Тодоров споделя: "Планетариумът дава възможност не само да се привличат туристи към Пловдив, а и да се провеждат открити учебни часове по астрономия, география, физика и други науки. Посещението на 1 човек е 10 лв., а за ученици и по-големи групи - 3 лв."


Тагове:

У нас

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
stroimaxbg
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Ивайло Иванов
Мебели и обзавеждане, София
61 извършени проекта
Акуратният Майстор
Покривни услуги, София
50 извършени проекта
Ивелин
Ремонт на баня, Ботевград
50 извършени проекта