Днес стартират "Дни на изкуствата и занаятите" в София

Публикувано на 08/10/2015 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 24/07/2016 | Видяно 1 808 пъти

На 8 октомври, в София, стартира поредица от дни, посветена на изкуствата и занаятите. Организатори на събитието са членовете на "Базар на изкуствата и творческите занаяти", които целогодишно инициират разнообразни мероприятия от този характер. В основата на всяко от събитията стои идеята за събиране на най-разнообразни творци на едно място. На тях им се дава възможността да представят своето творчество, а посетителите, от своя страна, могат да се сдобият с уникални, ръчно-изработени предмети, плетива, картини и др.


Кога и къде?

Събитието ще се проведе в гр. София - в Централни Хали. Началната дата е 8 октомври, а всеки от нас ще има възможността да се присъедини и да разгледа арт-произведенията до 13 октомври, 2015г - от 8:30 до 20:00ч. Онези от вас, които са желали да се включат в изложението като творци, е било необходимо да изпратят съобщение със снимки на творчеството си на страницата на събитието.


Какво ще можем да видим?

Плетива, красиви ръчни бижута, най-различни украшения за дома - картини, предмети, бродерии, дърворезба и много, много други! Сладки и солени, домашни изкушения ще привлекат вниманието на малки и големи.

Разнообразието от неоповторими произведения, едва ли би могло да бъде подбрано и описано в едно-две изречения. Затова е най-добре да отидете на място и да се насладите отблизо на всички тези превъплъщения на всевъзможни, традиционни и нестандартни изкуства и занаяти.


Тагове:

У нас

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Ивайло Петров
Електроуслуги, София
28 извършени проекта
Гошко Покриви VIP
Покривни услуги, София
20 извършени проекта
Цанко Владимиров
Цялостен ремонт, София
18 извършени проекта
Алекс Алексиев
ВиК Услуги, Банкя
11 извършени проекта
Георги Димитров
Цялостен ремонт, София
12 извършени проекта