Как да се подготвим за Хелоуин?

Публикувано на 16/10/2024 от Ирена Петрова | Последна редакция на 16/10/2024 | Видяно 871 пъти

Хелоуин е един от любимите ни празници, обичаме го точно толкова, колкото обичаме и Коледа. Американският празник вече е част от нашия празничен календар и почти всеки у нас го празнува, особено ако има деца. Една забавна, страховита вечер е точно това, от което се нуждаете, за да освободите вътрешното си дете (или поне да го пуснете на свобода за една нощ, преди да се върнете към реалността). Но подготвени ли сте?

Въпреки че до Хелоуин остава около месец, никога не е твърде рано да отметнете всичките си важни задачи. Да, почистването и организирането преди деня е жизненоважно, но ние говорим за практичните и призрачни задачи за Хелоуин, които понякога отлагате за последния момент.

Ако планирате ремонт на кухнята и не знаете откъде да започнете, нашите професионалисти ще ви помогнат.


Изберете костюм

Какво би била една празнична нощ на Хелоуин без костюм? Дори ако планирате да останете вкъщи за през нощта, обличането на специален костюм може да ви зареди с празничен дух. Може да помислите за цял семеен костюм, в който всички се обличате като Скуби-Ду и бандата или миньоните от “Аз проклетникът”. Разгледайте какво имате вкъщи и потърсете идеи за вдъхновение в интернет. Ако искате нещо по-специално, можете да огледате магазините, вече се предлагат всевъзможни костюми за Хелоуин, с които можете да бъдете различни и оригинални. Разбира се, ако желаете да бъдете единствени по рода си, направете костюма си сами с малко повече въображение.


Съберете вашите зловещи рецепти

Сигурни сме, че планирате забавна и страховита вечеря, пълна със зловещи и вкусни храни, напитки и десерти. Ако все още не сте избрали менюто си, винаги се радваме да ви помогнем! Нашите лични фаворити са класическите бисквити Oreo Spider, тиквен чийзкейк, щица “мумия”, вегетариански скелет. Преди да планирате партито си, уверете се, че гостите ви нямат специфични хранителни алергии, ако искате да избегнете изпълнена с призраци нощ в спешното отделение.


Купете декорации за Хелоуин сега

Купуването на интериорни и екстериорни декорации за Хелоуин е едно от най-важните неща, които трябва да направите преди Хелоуин, разбира се. Но нямаме предвид паяжина тук или там (освен ако минималистичният декор не ви харесва). Направете вашия дом тема за разговори сред приятели и съседи, като заложите на ефектно осветление, специални страховити звуци, изкуствена мъгла, свещи и много тикви, чаршафи и т.н. Подгответе всичко предварително, за да не се чудите как да подредите и декорирате дома си в последния момент.

Ако търсите интериорен дизайнер за вашето жилище, свържете се с някой от нашите професионалисти.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Орви студио
Мебели и обзавеждане, София
22 извършени проекта
Орви студио
Мебели и обзавеждане, София
22 извършени проекта
Луксозни ремонти
Боядисване и декорация, София
10 извършени проекта
Луксозни ремонти
Боядисване и декорация, София
10 извършени проекта
Пламен
Електроуслуги, София
37 извършени проекта
Famegs_svg
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта