Луксозни и модерни идеи за спа великолепие в банята

Публикувано на 13/06/2016 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 21/07/2016 | Видяно 14 206 пъти

Банята ви може да изглежда неповторимо и съвършено, необходимо е само да знаете как да съчетаете всеки елемент и да създадете великолепие, без да прекалявате и да претрупвате интериора с излишни вещи. Осъществете най-добрите си идеи за спа усещане у дома с помощта на специалистите близо до вас.


Красотата може да бъде семпла

Съвършенството лъха от всеки детайл в тази изключително луксозна баня. А истината е, че наоколо няма фантастични джакузита с дифузери и масажори, нито хай-тек джаджи или претруфени мивки и огледала. Всичко е напълно изчистено и семпло, а резултатът е зашеметяващ.

Виж още: 10 невероятни бани с абсолютно нестандартен дизайн


Интересна комбинация от цветове и светлина

Разпръснатите осветителни тела разпределят много прецизно светлината, акцентирайки върху някои от най-красивите елементи в обзавеждането, като тази контрастна, но нежна синя стена.


Еко дизайн за баня в зелено, съчетан с елементи от дърво

Не всеки е склонен да експериментира с по-ярки цветове в банята, но няма как да не признаем, че тук дизайнерите са се справили чудесно. Дървените елементи пасват идеално в тази обстановка, а дългите декоративни пръчки изключително успешно имитират бамбук.

Виж още: Полезни иновации, с които да се поглезите в банята


Типичният сауна стил намира своето луксозно приложение

Сауната е символ на уют, успокояване на сетивата и здравословни преживявания. Дървените стени някак приятно ни потапят в мигове на релакс и отмора, а едва ли има човек, който в днешните напрегнати времена няма нужда именно от това. В комбинация с голямата и комфортна обла вана, блаженството е напълно гарантирано.


Червеното внася лукс, дори и в по-компактната баня

Повечето от нас живеят в апартаменти с ограничено пространство в банята, а това определено е пречка да осъществим смелите си мечти за големи вани и луксозно обзавеждане. Но въпреки това виждате, че с малко по-изкусно съчетание на червено и бяло например, резултатът е много повече от задоволителен.


Голяма вана и черни плочки с фини абстрактни рисунки

Внушителният дизайн на ваната я прави подходяща не просто за къпане, а за много споделени мигове, изпълнени с аромат и релакс. Тя е обградена с големи черни плочки, които по стената оформят кант от интересни, но фини рисунки в червено и бяло.


В света на мраморното съвършенство

Тук говорим не само за привидно пресъздадено усещане за лукс, а за истинско качество в употребата на материалите, с които е изграден интериорът. Мрамор обхваща цялата баня, а обзавеждането не остава по-назад. Осветлението подчертава разчупеният дизайн на банята, без да създава усещане за натрапване.

Виж още: 10 впечатляващи нововъведения в банята


Баня с петзвезден спа интериор

Една неповторима баня, обзаведена с изключително изящни елементи и впечатляващо оформени алеи от камък около елегантна дървена вана. Чудите се къде се оттича водата? Не се притеснявайте, креативните архитекти са се погрижили да изградят всички тръби в плоскостите под земята. Ако искате и вие да принесете интериора в банята си на едно друго ниво, намерете най-подходящите специалисти, които да ви помогнат. Пуснете безплатна заявка за изпълнение на проект и ще получите оферти от водещи професионалисти. Разгледайте техните дейности и оценки от клиенти и сами решете кой да изпълни всяка от вашите идеи.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Вера Миндова
Строителство на сгради, София
5 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
ВиК Инженеринг
ВиК Услуги, София
9 извършени проекта
ЛЕКС БИЛД
Цялостен ремонт, Варна
26 извършени проекта
Пламен
Плочки и теракот, Пловдив
18 извършени проекта