10 невероятни бани с абсолютно нестандартен дизайн

Публикувано на 19/10/2015 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 22/07/2016 | Видяно 7 894 пъти

Време е да излезем извън всякакви стандарти, като ви представим 10 бани, изпълнени с великолепие, лукс, екзотика и неповторимо очарование. Поемете голяма глътка от нетипичното вдъхновение, което ще представим, и бъдете смели с дизайна във вашата баня! Професионалистите са на разположение да съживят всички ваши идеи!


Луксозно изваяна баня с великолепна мозайка

Съчетание от овални форми, масивни фигури и нежни парченца мозайка придават истинско великолепие на дизайна в тази баня. Тя впечатлява с лукс, който е умело съчетан с финес и красота.

Виж още: 7 чудесни вани, на които всеки би завидял


Семпли детайли, даващи неповторим резултат

Завъртяно въображение притежава дизайнерът на рамката на това огледало, не мислите ли? И тук всичко е изпипано от край до край - дори и кърпите се вписват перфектно в цялостната обстановка!


Игра с отражения

Мозаечната подредба на огледатата разчупва стила, а идеята е приложима абсолютно навсякъде. Това е начин да съчетаете необходимостта от присъствието на огледало в банята с креативен начин за декорация.


Екзотичен полъх от Индия

Така типичният индийски дизайн се свързва с релаксация, йога и медитация. Той комбинира свежа екзотичност с усещане за спокойствие и почивка за ума и сетивата.


Колоритност за арт-почитатели

Жълтото ни кара да се усмихваме, а червеното носи красиво арт-излъчване в дома. Защо да не се заиграем с тези два цвята, които така добре си пасват?

Виж още: 10 съвета за шикозни и функционални малки бани


Изкусно обзаведена с фини детайли баня

Какво ли би било да си взимаме вана в една толкова нежна и комфортна баня, изпълнена с впечатляващи детайли в обзавеждането?


Нетипично съчетание на бяло и черно

Тази дизайнерска идея, определено не е за всеки. Някои биха намерили стила за прекалено скучен и еднообразен, а други може би ще ахнат от съчетанието на бял мрамор с пръски черен цвят?


Космически блясък в банята

Някои хора имат абсолютно неизчерпаемо въображение, дори когато става въпрос за интериора в банята. Модерният стил тук лъха от неповторима футуристичност - сякаш с влизането в банята, нахлуваме в безтегловното космическо пространство!


Баня "Сънят на художника"

Преливащи цветове на нежен залез и екзотични пейзажни гледки, буйна растителност и блясък, превъплътен в златни детайли - не е ли наистина като от сън?


"Крем от ягоди" в интериора

Кремавите цветове придават малко сладникавост, но тя в никакъв случай не е натруфена или твърде кокетна. Дали този сладкиш е само за жени? Не сме съвсем сигурни!

А ако вие вече сте сигурни в това как изглежда мечнатият от вас хигиенен кът, открийте професионални проектанти за баня! Ако се колебаете в избора си, направете безплатна заявка и ще получите оферти от специализирани фирми по ремонт на баня - разгледайте техните профили и клиентски оценки, за да вземете най-доброто решение за своето жилище!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Пламен
Електроуслуги, София
37 извършени проекта
Калин Недялков VIP
Покривни услуги, София
10 извършени проекта
Радко Радев
Изолация и Саниране, София
25 извършени проекта
ИНВЕСТ ХОУМ-ИНС ЕООД
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Ivan
Боядисване и декорация, София
27 извършени проекта