Надникнете в компактния, стилен и изискан апартамент в лилаво

Публикувано на 05/04/2017 от Станислава Йорданова | Последна редакция на 05/04/2017 | Видяно 27 634 пъти

Топлите месеци са почти тук, а с тях и желанието за промяна в интериора. Времето за ремонтна дейност настъпва и дългоотлаганите промени вече са на преден план. Ярките цветове и смелите решения все повече вземат превез, когато става дума за визия. А предизвикателството расте и ако разполагате с компактно пространство. Независимо дали имате нужда от вдъхновение за цялостна промяна или дори само за освежаване на някоя отделна стая, разгледайте този невероятен апартамент и взаимствайте различни идеи от него. Основният цвят е лилавият, а спокойствието и хармонията личат във всяка стая. Ако търсите качествено изпълнение за реализиране на вашите идеи за промяна, обърнете се към най-добрите професионалисти, регистрирани в MaistorPlus, като заявите проект към тях напълно безплатно.


Очарователна и семпла дневна

Изисканата визия е силно предпочитана при интериорния дизайн. Няма да сбъркате, ако заложите на семпъл вид, изчистени и елегантни форми. Минимализмът е подходящ за тази цел. Липсата на излишни предмети и мебели освобождава достатъчно пространство в дома, независимо от компактността му. Това е функционално решение, което спестява от различни главоблъсканици къде да поставим стола или дивана. Хубаво е да има един основен нюанс в цялото помещение, към които да се придържате. Лилавото е интересен цвят, придаващ деликатна визия и носещ изключителна индивидуалност. Завършекът на деня би бил чудесен, ако сте се разположили, за да релаксирате с чаша вино на дивана. Атмосферата в лилаво ще успокои сетивата и ще донесе хармония.


Красиво и елегантно място за хранене

Кухненското помещение е само на една крачка от дневната. То е скрито зад две лилавеещи стъкла, които играят ролята на преградна стена. Зоната за хапване допринася за уникалната визия на малкото жилище със своите смели детайли, интересни форми и правилна организация. Белият цвят е доминиращ в нежна комбинация с лилавото, което придава простор и големина на кухнята. Тя е практично обзаведена, а комфортът и функционалността са на първо място при дизайнерската работа. За това говорят изчистените мебели и липсата на излишните предмети. Стилът е подчертан във винения кът, който е в непосредствена близост до плота за хранене. Бутилките са скрити, но оригиналният вид е повече от фантастичен.


Минимализъм в дневната

Чаровният апартамент изненадва със смел декор. Лавандуловата му визия носи хармоничност и спокойствие. Съчетаването на различни текстури, светли мебели и контраст, будят вдъхновение. Ясно се вижда, че в дневната са намерили място удобството и артистичният дух. Семплата визия е комбинирана с вертикални форми върху стените, които добавят мащаб в стаята и я правят да изглежда по-голяма. Майсторите разкриват каква е тайната за най-подходящия цвят в семейното жилище – всичко е в пропорцията! Избирате основния цвят и смесвате 50% от по-светлия му тон и 150% от по-тъмния. Това правило е известно като 50/150 и според професионалистите е архитектурен начин за промяна на интериора.


Функционална преграда за малки пространства

Желанието за комфортна и уютна дневна проличава в избора на обзавеждане и подреждане на малкото жилище. Ограниченото пространство е компенсирано от добра огранизационна работа и невероятно обособяване на стаите. Разделянето им чрез преградни стени е решение, което е използвано от много български домакинства. Чрез нея се залага на красива визия, но и на функционалното предназначение. Освен това може да изберете различни материали, от които да бъде изработена - огледална повърхност, стъклена или тухлена. За да придадете по-голям простор на помещението, заложете на светли и ярки цветове на стените и пода. Професионалистите съветват още да изберете ниски мебели, тъй като правят визията на дома да изглежда по-голяма.

Вижте: Преградни стени с удивителен дизайн


Спалнята е малка, но удобна

Функционалността и красотата могат да бъдат съчетани по чудесен начин. Лилавите елементи съпътстват както целия апартамент, така и само отделни детайли от него. Един диван или табуретка в този красив цвят ще внесе особен усет за естетитечското в дома. В спалнята липсват артистичните детайли, но е заложено на комфортното усещане и семплата визия. Пространството е полуотворено, въпреки преградната стена, но черният ѝ цвят е подходящ за перфектното скривалище, на което може да се избяга през деня и през нощта. Ако искате да придадете по-просторен вид на ограниченото място, майсторите съветват да избирате по-малки мебели – те ще са страхотна нотка към интериора и по този начин ще позволяват на стаята да диша.

Вече избрахте ли някой ярък и очарователен цвят, в който да боядисате спалнята? В такъв случай непременно се обърнете към специалистите в областта, регистрирани в платформата. Нужно е да заявите проект, напълно безплатно на MaistorPlus, и само в рамките на 24 ч. ще получите оферти и цени, които лесно да сравните.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
РЕАЛСТРОЙ
Дограма и остъкляване, Перник
11 извършени проекта
Стоил Димитров VIP
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
ЛЕОН-АЛ
ВиК Услуги, София
93 извършени проекта
Evgeni Velinov
Покривни услуги, Самоков
15 извършени проекта
Линдстрой ЕООД
Плочки и теракот, София
28 извършени проекта