Най-интересното около MaistorPlus през юни

Публикувано на 30/06/2014 от Адриана | Последна редакция на 09/09/2016 | Видяно 1 752 пъти

На фона на хаоса, който цареше в държавата през юни, MaistorPlus изглеждаше като остров на спасението от грижи и тревоги, поне в една сфера - тази на ремонтите. Благодарствени съобщения и положителни оценки прелитаха из сайта. Добре потръгна и пилотният ни проект за спешни ремонти, за който ще ви разкажем след малко. Надпреварата за “Изпълнител на месеца” също беше ожесточена. Забелязахме, че изпълнителите в сайта стават все по-активни, любезни и предлагащи полезни съвети безвъзмездно. Много от тях осъзнаха колко важна е ролята на бизнес сайта им и се погрижиха да имат добро представяне и снимки от предишни проекти. И така, няма да ви бавим, а ще ви разкажем накратко най-интересното вMaistorPlus от месец юни :)

Нова услуга

През юни стартирахме нова услуга за ремонти по спешност. При аварии, течове и неотложна нужда от опитен професионалист, MaistorPlus предлага на своите клиенти избор от 3 директни контакта на фирми и майстори с нужните компетенции.

->За клиенти - разберете повече за спешните ремонтни услуги тук

->За майстори и фирми - разберете как да се запишете за заявки по спешност тук

Изпълнител на месеца

Особено дейни през този месец бяха момчетата от специализираната фирмаYatrusgroup. Освен че се отзоваха за няколко спешни ремонта, Yatrusgroup прибавиха още 5 положителни оценки към бизнес сайта си. Поздравяваме ги за добрата работа!

->Изпълнител на месеца: Yatrusgroup

Клиентите говорят

Юни беше месецът, в който Люси - млада дама от столичния квартал Борово, успя да осъществи ремонта на антрето си. Уверихме се, че резултатът си е заслужавал чакането и че бригадата на Иван Тодоров е сътворила чудеса. Вижте сами :)

->Клиентите говорят: Преди и след-ремонт на антре

Бизнес сайт на месеца

На 11 Юни към MaistorPlus се присъедини специализираната фирма  от Стара Загора- Климакомплект. Нямаше как да подминем бързината, с която бизнес сайтът им в платформата придоби професионален вид.

->Бизнес сайт на месеца: Климакомплект ЕООД

Ценови съветник

Ваната е идеално средство за почивка и освежаване в летните жеги. Размерът, формата и моделът й трябва да бъдат изцяло съобразени с пространството и визията на банята. Разходите около вашата нова вана ще бъдат свързани както с покупката й, така и с цени за транспорт и монтаж.

->Ценови съветник: Монтаж на вана

Основно търсене по категории

Юли вече е пред вратата ни и обещава да бъде също толкова интересен и динамичен като по-малкия си брат Юни. Следете какво се случва около нас в рубриката “Обзор на месеца”, а при нужда от строителна фирма или майстор, не се колебайте да пуснете заявка. Безплатно е :)



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Стоил Димитров
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
Ралица Пламенова VIP
Цялостен ремонт, София
Станимир Василев
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта
Бисер Иванов
Цялостен ремонт, София
35 извършени проекта
Атанас Иванов
Цялостен ремонт, София
27 извършени проекта