Преди и След ремонт на антре

Публикувано на 19/06/2014 от Адриана | Последна редакция на 25/08/2016 | Видяно 21 315 пъти

В случая на Люси коридорът изпълнява ролята на антре, което е с площ около 20 кв.м. Стените са били боядисвани и пребоядисвани във времето, но на места са се образували пукнатини и повърхността има нужда от шпакловка.


Преди и След ремонт на антре

Люси е млада жена с много ангажименти и по-малко свободно време. Живее в запазен апартамент в столичния квартал Борово, но антрето й от години не е виждало шпаклата и бояджийската четка. От своя приятелка Люси научава за MaistorPlus и решава, че е дошъл моментът да направи ремонт.

Антрето, коридорът и стълбището изпълняват функцията на преходни зони в интериора, които свързват останалите стаи в апартамента. Специфичното за антрето е, че то е входът на дома и оставя първото впечатление за характера на жилището и обитателите.


Преди ремонта на антрето

Личи си, че преди време плочките на пода са сменяни. Няколко от тях, обаче, са се пукнали и трябва да бъдат подменени. Ето защо е много важно, когато купувате плочки, да вземете повече от необходимата бройка, за да ви останат като резерв.


Преди ремонта на антрето

Електрическото табло в дома й също е остаряло, а ключовете за лампите изглеждат видимо захабени. Желанието на Люси е да бъде изграден окачен таван с вградено осветление. А преградните стени да бъдат оформени в полукръгла дъга, напомняща арка.


Заявката за Шпакловане, боядисване на коридор 20кв., изграждане на окачен таван, София

По заявката на Люси проявават интерес общо 11 майстори и фирми с нужните компетенции. На оглед минават 7 от кандидатите, като един от тях се отличава още в началото. Иван Тодоров е специалист в сухото строителство и сферата на боядисването. Занимава се още с плочки, паркет, външна и вътрешна изолация. Освен добрата си квалификация, Иван Тодоров прави особено добро впечатление на Люси с човешкото си отношение. “Още по време на огледа майсторът много ме впечатли. Внимателен и възпитан, търпеливо изслуша желанията ми, даде ми добри съвети как могат да станат нещата и предложи разумна цена” - споделя тя.

Преди началото на ремонта Люси и Иван Тодоров избират заедно нужните материали и работата започва.“Ремонтът продължи около седмица. До последния ден Иван Тодоров остана все така търпелив към изискванията ми, стараеше се и работеше чисто.”- разказва Люси.


След ремонта на антрето

Впечатлена и доволна от добрата работа на майстора, след приключването на ремонта, Люси остави оценкав профила му и ни изпрати снимки, за да видим как се е преобразило нейното антре.

Стените са шпакловани и боядисани с латекс в светли цветове. Помещението изглежда чисто и по-просторно. Изграден е окачен таван с вградено осветление, а електрическото табло над вратата е подновено. 


След ремонта на антрето

Счупените плочки са махнати, а на тяхно място са залепени нови. Ефектът на арката е постигнат с гипсокартонени плоскости и преходните отвори имат извита обла форма. 


След ремонта на антрето, заключение

Ако се загледаме в детайлите - електрическите контакти и ключовете също блестят, след като са сменени с нови.

Ремонтът на Люси завърши успешно и тя сподели с нас, че отново ще потърси услугите на Иван Тодоров в бъдеще. Ако помещенията в дома ви имат нужда от ремонт и освежаване, не се колебайте да намерите най-подходящия майстор или фирма в MaistorPlus. Публикуването на заявка в сайта е безплатно и освен че ви дава възможност да сравнявате оферти, със сигурност ще ви помогне в намирането на добър професионалист за вашия ремонт.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
ХЕКАТОН ХОУМС ЕООД
Строителство на сгради, София
10 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Венелин Кънчов
Цялостен ремонт, София
15 извършени проекта
"Никола
Ремонт на баня, Пловдив
85 извършени проекта
Кръстю Георгиев
Каменоделски услуги, София
10 извършени проекта