Месец юни - време за сбъдване на желаните ремонти

Публикувано на 01/07/2015 от Габриела Санчес | Последна редакция на 31/08/2016 | Видяно 2 550 пъти

Изпратихме юни месец готови за почивки, отпуски, море в наши и далечни земи. Настроението се покачва, а емоциите сериозно се засилват. В този период от годината сбъдването на мечтите и изпълняването на желанията става наложителна нужда. С това настроение и ремонтните дейности се покачват и навсякъде около нас започват освежителни и цялостни премени. Изпълнителите дават всичко от себе си, за да останат всички клиенти удовлетворени. Нека ви разкажем именно за тези, които са се отличили през изминалия месец и искаме да ги поздравим.


Изпълнител на месеца

Фирма “ЕТ АНИ75" има дългогодишен опит в комплексните решения на проблемите, свързани с покривни ремонти и хидроизолации. През юни месец предложените от тях услуги оставиха няколко клиента изключително доволни и се нареждат на първо място в класацията Изпълнител на месеца:

“Николай Крумов със своя екип извърши ремонт на покрив на фамилната ни къща - експедитивно, качествено (без теч при дъжд по време на ремонта). Доволни сме. Препоръчахме го на колеги.”


Бизнес сайт на месеца

Изключително важно е профилът на изпълнителите да е добре оформен, да има ясна, коректна и достъпна информация, на която клиентите да могат да се доверят. Снимките помагат да се изгради предварителна представа за фирмата, да се добие идея върху какво са работили досега и нагледно да се запознае човек с извършените услуги и тяхното качество. За регистрираните през месец юни печели фирма "ЦДМ - Корект", които се занимават с проектиране и строителство на промишлени и жилищни сгради.


Основно търсене по категории през май

Очакваме вашите идеи и съвети, за да продължаваме да ви предоставяме най-доброто от нашата платформа!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Тош ремонТ
ВиК Услуги, София
43 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Perfect Home
ВиК Услуги, София
37 извършени проекта
Иво - вътр.ремонти
Сухо строителство, София
55 извършени проекта
Georgi Georgiev
Цялостен ремонт, София
25 извършени проекта