Добре дошли на бизнес профила на Акуратният Майстор


Занимаваме се основно с частични и цялостни ремонти на покриви и монтажни работи без мокри процеси. През последните години разширяваме дейността си и към монтаж на масивни дървени къщи,настилки и облицовки от естествена дървесина,декинг. Разполагаме със съвременна механизация за качване и сваляне на товари при по тежки покривни ремонти,обхватът и е 8 етажа(22м.) Най-добрата реклама за нас винаги е била препоръката от доволни клиенти. Оглед, обсъждане на възможностите и оферта за град София са безплатни.

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Стоян Трошев преди 8 месеца за Изграждане на пергола | София

“Топ изпълнение, коректност и отношение”

Виж снимки
Анна Димова преди 25 месеца за Навес на тераса | София

“Най-невероятният майстор сред човеците и най-прекрасният човек сред майсторите! След дълъг и болезнен опит с майстори, Христо ми се видя като ярко слънце сред мрака – не можех да повярвам, че срещу мен стои толкова НОРМАЛЕН човек, който си спазва уговорките, точен е като швейцарски часовник, разбира те от половин дума и има страхотен характер – спокоен, деликатен, лъчезарен и добър!
Комуникацията с Христо е лесна, а работата му – безупречна. Той е компетентен, отзивчив, щедър, отговорен и почтен. Накратко – Христо е рядко срещано съкровище. И ви гарантирам, че не само ще сте доволни от работата му, но и неусетно ще го обикнете с цялото си сърце!”

преди 26 месеца за Пергола на тераса | София

“Изключително сме доволни от бързината и качеството с което работи Христо и екипът му. Изпълниха проекта в срок, работиха чисто и много качествено!”

Виж всички мнения

Опит


Завършил съм ПМГ-Васил Левски в град Смолян, след което отбих военната си служба като скатавач на парашути в Авиобаза Безмер.От 2004г. до 2010г. съм работил като монтажник на метални конструкции във фирма Металстрой-АМС.След това работата ми е била основно на частни начала - изграждане на покриви, метални халета и разнородни дървени и метални конструкции.Работил съм около 2 години в Холандия в екип за вътрешни ремонти и реставрация на стари къщи. По мащабните проекти, в които съм участвал са: 1.Цялостен ремонт на 4-то РУ град София - ул.Развигор. 2.Частичен ремонт на покрива на министерство на транспорта в град София 3.Монтаж на 1200 тона метална конструкция за 8 работни дни на спортна зала "Колодрума" - град Пловдив. 4.Монтаж на 3200м2 хале за птицеферма на фирма МАРВАС-90.

Специализация и квалификации


Разнородни монтажни дейности,покриви,навеси,работа на трудно достъпни места. Конструкции и реконструкции.Дървени къщи,алпийски бунгала,геодезични куполи,настилки и облицовки от естествена дървесина.