Идеи за блестяща и комфортна кухня с лампи под шкафовете

Публикувано на 13/03/2016 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 22/07/2016 | Видяно 16 614 пъти

Необходимостта от светлина в кухнята е просто неизбежна. Почти всичко, което правим там, изисква добра видимост, организираност и комфорт. Стенните шкафове са една вечна кухненска класика - безспорно са много удобни и функционални. Дотук добре, но с поставянето им възниква един подценяван проблем - пространството между тях и плотовете остава слабо осветено, а това затруднява работата ни. Чрез поставянето на лампи под тези шкафове, можете да улесните домакинските си дейности и да се сдобиете с една блестяща и красива кухня. За да извършите безпроблемно и прецизно всички ремонтни дейности, потърсете специалистите близо до вас!


Светлина, попадаща директно върху плота

Само който не я е пробвал, не знае колко удобна и брилянтна е тази идея. Светлината, която осигуряват лампите под шкафовете, ви дава пълен поглед над всички дейности, за прецизно и лесно изпълнение. Освен това, едва ли има по-добър начин да почиствате плотовете до пълен перфекционизъм. Ако пък искате да прикриете някое и друго петънце от неочаквани гости, просто угасете осветлението!

Виж още: Хладилници със стъклени врати - идеи за блясък и стил в кухнята


Най-организираното помещение

Съчетайте цвета на светлината с мебелите, направете си кофортни П или Г-образни плотове и се насладете на възможността да се вихрите в една изключително подредена и красива кухня.


Внесете нотки уют и топлота

Мека и дискретна светлина, кафеникаво-млечни цветове по стените и обзавеждането - не е ли идилия за една домакиня? Да приветстваме уюта, дори докато готвим! Важно е да отбележим, че тези тонове са като мед за очите - те не дразнят погледа и не предизвикват умора, а тъкмо обратното - успокояват и помагат на зрението лесно да се адаптира.

Виж още: Елегантни абсорбатори за модерни кухни


Преоткрийте цветното настроение

За по-смелите от вас изполването на цветни лампи би било перфектният път към внасяне на настроение в интериора. Съществуват устройства с променлива светлина, която плавно преминава през много разнообразни нюанси. Използвайте личното си вдъхновение и въображение и не се колебайте да осъществите всички идеи, които биха могли да ви хрумнат - това, преди всичко, е вашата кухня!


Футуристични ефекти в кухнята

Като продължение на горната идея, ви представяме и още един невероятен начин да изпълните стаята с нестандартно настроение. Сини лед-лампи, монтирани не под стенните шкафове, а под тези, поставени по пода. Това изисква високи и фини крачета или вграждане в стената, за да се освободи достатъчно пространство, през което интересната светлина да проправя своя път.

Виж още: Готварски печки с уникален дизайн


Акцентирайте с плотове с отразяваща повърхност

Това определно ще изпълни домакинското кътче с още повече блясък, но има и една забележка, на която е редно да обърнете внимание. Първо изпробвайте макетно идеята, за да се уверите, че подобна организация на светлината няма да ви предизвиква неприятно усещане, което лесно може да премине в главоболие. Внимателно подберете цветовите гами на лампите и плотовете, за да неутрализирате пречупването на светлината. Допитайте се до професионалисти, които да ви предложат най-добрия и практичен вариант за изпълнение на кухненския проект. Възползвайте се и от възможността да направите безплатна заявка в MaistorPlus, за да получите селектирани оферти и да сравните дейностите и оценките на фирмите.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
РАЙ Билдинг76ЕООД
Покривни услуги, Самоков
6 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Ивайло Петров
Електроуслуги, София
26 извършени проекта
Ихтиандер Никифоров
Покривни услуги, София
7 извършени проекта
Алекс Алексиев
ВиК Услуги, Банкя
10 извършени проекта