REHAU – иновативност в сферата на прозоречните решения

Публикувано на 01/07/2022 от Anna Stankova | Последна редакция на 03/07/2022 | Видяно 5 863 пъти

През прозорците гледаме света и той вижда нас. А също така даваме път на светлината и уюта вътре в дома си. Именно с тази цел вече 25 години REHAU предлага на българския пазар качествени решения за прозорци, с които усещаме комфорта вкъщи с всичките си сетива.

REHAU е международна марка с богат опит. Това, което ѝ отрежда водеща роля не само в България, но и в чужбина, е непрестанния стремеж към развитие и иновации, нещо, което лесно можем да видим в производството на прозорци.

Качеството на REHAU е инвестиция в бъдещето, която се отплаща всеки ден. С мисъл не само за комфорта и стила на дома, но и за неговата практичност и ефективност, прозоречните решения на марката изолират от външни шумове, дъжд и влага, а в дългосрочен план намаляват разходите за отопление.

На изложението World of Windows 2022, в началото на юни, REHAU представи многобройни иновации в сферата на строителството, които доказват традициите и нестандартния почерк на компанията в това да проектира и предлага водещи решения за прозоречния бранш. Част от иновациите, до които имат достъп българските потребители са:


SYNEGO Slide

Интелигентна плъзгаща се система за елегантна връзка между вътре и вън, която има отлични шумо- и топлоизолационни качества. Плъзгащите се прозорци и врати позволяват отваряне, което пести място с впечатляваща лекота при движение – бързо и лесно, почти от само себе си.


Window.ID

REHAU Window.ID увеличава ефективността на прозореца през целия период на ползване. Това е дигитален паспорт, който гарантира проследимост и качество на услугите от производството до неговото рециклиране. Представлява лесен за сканиране код, който събира пълната документация и я прави достъпна при необходимост. Така оптимизира процесите, гарантира сигурност и създава потребителска лоялност и удовлетвореност.


Connect

Посредством 6 кратки въпроса онлайн, относно проекта на клиента, дигиталната платформа REHAU Connect дава възможност бързо и лесно да се направи запитване за оферта. То се обработва с приоритет, след което REHAU се свързва с клиента за допълнителни уточнения, избира най-сигурния и компетентен партньор в неговия регион и подпомага достигането на високо качество на крайния продукт.


Устойчивост

EcoPuls е знакът, с който REHAU заявяват обещанието си към опазването на планетата и управление на рециклирането с поглед към бъдещето. Рециклираните материали, които се използват за създаване на прозорците, маркирани с EcoPuls, осигуряват възможно най-висока степен на устойчивост.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Вътрешни и външни ремонти
Цялостен ремонт, Варна
13 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
НМТ СТРОЙ
ВиК Услуги, София
6 извършени проекта
Светослав Богданов
Паркет и ламинат, София
12 извършени проекта
Евгени Петров
Покривни услуги, София
12 извършени проекта