REHAU – иновативност в сферата на прозоречните решения

Последна редакция на 19/04/2024 от Anna Stankova

През прозорците гледаме света и той вижда нас. А също така даваме път на светлината и уюта вътре в дома си. Именно с тази цел вече 25 години REHAU предлага на българския пазар качествени решения за прозорци, с които усещаме комфорта вкъщи с всичките си сетива.

REHAU е международна марка с богат опит. Това, което ѝ отрежда водеща роля не само в България, но и в чужбина, е непрестанния стремеж към развитие и иновации, нещо, което лесно можем да видим в производството на прозорци.

Качеството на REHAU е инвестиция в бъдещето, която се отплаща всеки ден. С мисъл не само за комфорта и стила на дома, но и за неговата практичност и ефективност, прозоречните решения на марката изолират от външни шумове, дъжд и влага, а в дългосрочен план намаляват разходите за отопление.

На изложението World of Windows 2022, в началото на юни, REHAU представи многобройни иновации в сферата на строителството, които доказват традициите и нестандартния почерк на компанията в това да проектира и предлага водещи решения за прозоречния бранш. Част от иновациите, до които имат достъп българските потребители са:

Свързано:

Снимки от ремонтни дейности REHAU – иновативност в сферата на прозоречните решения