Wienerberger: Запиши се за уебинар на тема: Porotherm Profi – Еволюция или РЕволюция в строителството

Публикувано на 12/10/2021 от Mariya Dimitrova | Последна редакция на 22/07/2022 | Видяно 1 721 пъти

Готови ли сте за новото предизвикателство на пазара? Ако смятате, че сте сред иноваторите, които искат да преминат на следващото ниво и да налагат стандартите вместо да ги следват, това е Вашият форум. Регистрирайте се и разберете, на колко практични и новаторски предимства можете да разчитате. Грабнете иновативния метод на работа с Porotherm Profi и превключете на скорост! Бъдете лидерите! Бъдете посланиците на новата ера в строителството. Бъдете част от промяната!

Ще се радваме да се присъедините на 21.10.2021г. от 16:00 ч. - уебинарът ще бъде воден от инж. Петър Петров. В рамките на час ще се запознаете с основните предимства на системата и конкретни анализи, които ще докажат високата ефективност на този изцяло нов метод на работа.  

Регистрирай се от тук


Строителна система от бъдещето - Porotherm Profi Dryfix Extra

Продуктите Porotherm са всеизвестни с техните неоспорими предимства. Новото при тухлите Porotherm от серията Profi е, че след изпичане тези блокове преминават допълнителна обработка – прецизно компютърно калибрирано шлайфане на хоризонталните страни, което им придава изключителна точност с толеранси под половин милиметър. Затова този вид тухли наричаме „шлайфани“.

Така се осигурява ключовата бързина, с която се зидат след това и още безброй улеснения. Сама по себе си тухлата е толкова гладка, че при прилепване една до друга се постига максимална плътност на зида, а специално разработеното за Винербергер полиуретаново лепило Dryfix Extra осигурява сигурната и здрава връзка между тях.

 


По-бързо зидане и по-лесна обработка

Поради краткото време на достигане на необходимата слепваща якост на полиуретановото лепило Dryfix Extra (около 10 мин.) с тази система се работи много бързо и значително по-лесно в сравнение с конвенционално използваните системи със стандартен зидарски разтвор. Не е необходимо да се изчаква (особено при по-тънките стени) за да се подсигури необходимата здравина при бързо зидане във височина и не поддаването на разтвора на изградените по-долу редове в стената.

На снимката се вижда готова стена с Protoherm Profi.

Опита от други страни, където Винербергер е наложил този тип продукти, сочи, че строителите, свикнали веднъж с по-бърза система на работа, прави връщането към стандартните способи със зидарски разтвор невъзможно и би било крачка назад.

Тъй като времето е ключов ресурс днес, спестяващите време решения с равни или дори по-малки финансови разходи осигуряват голямо конкурентно предимство в съвременното строителство.


Системата Porotherm Profi Dryfix Extra

  •  Равна повърхност без нивелиране
  •  Бързо достигане на необходимата якост
  •  Зидане без мокри процеси
  •  Зидове с чиста повърхност
  •  Малък набор от инструменти
  •  Без мокри процеси
  •  Без обектови фири
  •  Удължен строителен сезон

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Иван Сулев
Боядисване и декорация, София
10 извършени проекта
ПРО БИЛДИНГ БГ VIP
Цялостен ремонт, София
1 извършен проект
Blagomir Nochev
Мебели и обзавеждане, София
11 извършени проекта
Илиян Иванов
Електроуслуги, София
11 извършени проекта
Васил Стоянов
Мебели и обзавеждане, Пловдив
13 извършени проекта