Смарт комфорт с новия стенен климатик Perfera на Daikin

Публикувано на 25/06/2021 от Гена Цветанова | Последна редакция на 28/07/2021 | Видяно 6 222 пъти

Климатикът е решение, предпочитано от много домакинства, тъй като съчетава предимствата на достатъчно ефективно охлаждане през горещите летни дни, и постигането на необходимата топлина у дома през зимата. Сега, когато прекарваме по-голямата част от времето у дома, очакваме много повече от уредите, на които се доверяваме. Ето защо перфектният климатик следва не само да охлажда и затопля въздуха, но и да спомага за неговото пречистване и освежаване в закритите помещения, да бъде икономичен и да привлича погледа с интересната си конструкция.

В отговор на тези нужди на съвременния дом, тази година Daikin представя на пазара продукт, който комбинира доказана технология с чисто нови дизайнерски характеристики. Представяме ви новия стенен климатик Perfera FTXM-R!

Запознайте се отблизо с функциите на климатика, които със сигурност го нареждат в списъка с любими и полезни продукти, в които си заслужава да инвестираме.

 

”Advertisement”


Безшумен, икономичен и елегантен

Разгледай предложенията на Daikin

Всички търсим устойчиви решения, с които едновременно да спестим, но и да придадем модерна визия на нашето жилище. Perfera FTXM-R комбинира цялостно решение за отопление, охлаждане и чист въздух, разположено в елегантно вътрешно тяло, чиято съвременна форма и плавни линии се вписват чудесно във всеки интериор.

Какви ключови предимства обаче притежава новият климатик на Daikin?

  • Вътрешното тяло е с 30 мм по-малко от предишните версии, което прави монтирането му в тесни и неудобни пространства не само възможно, а значително по-лесно.
  • Работи почти безшумно и се предлага в широк диапазон от капацитетни класове - от 15 до 71 клас, така че да отговори на изискванията на различните помещения.
  • Има най-добрата в класа си енергийна ефективност - до A+++  при охлаждане и отопление!


Комфорт, управляван от технологията

Извън стандартните функции, които разчитаме да притежава всеки климатик, Perfera FTXM-R ни изненадва и с няколко нововъведения, които да спомогнат да се чувстваме комфортно през различните сезони:

  • Функцията „ускорено отопление“ на външното тяло позволява бързо загряване на помещението при стартиране и достигане на избраната температура 14% по-бързо в сравнение със стандартните климатици!
  • Новото поколение Perfera притежава по-широк клапан, така че да осигури по-силен въздушен поток, докато функцията за триизмерен въздушен поток спомага за по-равномерното разпределяне на топлия или студен въздух в помещението.
  • За постигане на максимален комфорт и ефективност, двузоновият сензор за движение насочва въздушния поток встрани от хора и автоматично превключва към икономичен режим, когато в стаята не е засечено движение. По този начин климатикът преодолява две често срещани опасения на домакинствата, които остават проблем при обикновените климатици – въздушната струя често създава дискомфорт на хората в стаята, и климатикът продължава да работи на стандартна мощност, дори когато това не е необходимо.
  • Новият дизайн на топлообменника и вентилатора осигуряват надеждна работа, подобрен топлообмен и енергийна ефективност без еквивалент за този тип уреди!


Уникална технология за чист въздух

Въздухът в хола, който се превърна в home office или детската стая, която стана класна стая, може да е до 5 пъти по-замърсен от този на улицата. Освен прахови частици и полени, дебнат и невидимите неприятели, като бактерии и химикали. Усъвършенстваната технология Flash Streamer на Daikin осигурява по-здравословен и по-чист въздух. Как технологията прави това възможно?

  • Flash  Streamer защитава дома, като филтрира атмосферата на закрито, така че да достави пречистен въздух на неговите обитатели.
  • Вграденият дезодориращ филтър от титанов апатит улавя и неутрализира неприятните миризми, като например от цигари и домашни любимци.
  • От своя страна сребърният филтър за отстраняване на алергени и пречистване на въздуха, улавя алергените като полени, за да осигури постоянен приток на чист въздух у дома.

 


Daikin Residential Controller - смарт свързаност и контрол

В технологичната ера всички искаме с едно докосване на дисплея на мобилния телефон да контролираме уредите в дома си, независимо където се намираме. Познавайки нуждите на своите клиенти, Daikin предоставя приложението Daikin Residential controller, с което климатикът Perfera може да се управлява през локална мрежа или интернет!

Ключовите функции на климатика, като например зададените температура, режим на работа, скорост на вентилатора и други, могат да бъдат контролирани лесно и безопасно през Amazon Alexa или Google Assistant, чрез които дори може да си побъбрите с новия си климатик. И това, ако не е добра новина за ползвателите на практични смарт устройства за управление на дома!

Наред с технологиите, друг важен критерий, на който несъмнено обръщаме внимание при избора на климатик, е влиянието, което уредът има върху околната среда. Серията Perfera е част от семейство продукти Bluevolution на Daikin, които са ориентирани към постигане на максимален комфорт с грижа за природата. Продуктите работят с хладилния агент R-32, който има ниско екологично въздействие и спомага за това Perfera FTXM-R да отговори както на съществуващите, така и на планираните наредби за парникови газове, така че да осигури устойчиво решение за отопление, охлаждане и пречистване на въздуха у дома.

Както и само се убедихте, Perfera FTXM-R е решение с много безспорни предимства за съвременния дом! Освен, че осигурява възможности за гъвкаво дистанционно управление през интернет, климатикът се грижи за вашия комфорт и сметки, при това с ниско екологично въздействие върху заобикалящата ни среда. Убедете се сами, че Perfera FTXM-R е климатикът, от който се нуждаете в своя дом, като научите повече за предимствата на уреда на сайта на нашите партньори от Daikin.
 

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Ивайло Петров
Електроуслуги, София
28 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Георги Димитров
Цялостен ремонт, София
12 извършени проекта
Алекс Алексиев
ВиК Услуги, Банкя
10 извършени проекта
Цанко Владимиров
Цялостен ремонт, София
18 извършени проекта