Daikin Residential Controller - смарт свързаност и контрол

Последна редакция на 27/04/2024 от Гена Цветанова
Източник | Видяно 618 пъти

В технологичната ера всички искаме с едно докосване на дисплея на мобилния телефон да контролираме уредите в дома си, независимо където се намираме. Познавайки нуждите на своите клиенти, Daikin предоставя приложението Daikin Residential controller, с което климатикът Perfera може да се управлява през локална мрежа или интернет!

Ключовите функции на климатика, като например зададените температура, режим на работа, скорост на вентилатора и други, могат да бъдат контролирани лесно и безопасно през Amazon Alexa или Google Assistant, чрез които дори може да си побъбрите с новия си климатик. И това, ако не е добра новина за ползвателите на практични смарт устройства за управление на дома!

Наред с технологиите, друг важен критерий, на който несъмнено обръщаме внимание при избора на климатик, е влиянието, което уредът има върху околната среда. Серията Perfera е част от семейство продукти Bluevolution на Daikin, които са ориентирани към постигане на максимален комфорт с грижа за природата. Продуктите работят с хладилния агент R-32, който има ниско екологично въздействие и спомага за това Perfera FTXM-R да отговори както на съществуващите, така и на планираните наредби за парникови газове, така че да осигури устойчиво решение за отопление, охлаждане и пречистване на въздуха у дома.

Както и само се убедихте, Perfera FTXM-R е решение с много безспорни предимства за съвременния дом! Освен, че осигурява възможности за гъвкаво дистанционно управление през интернет, климатикът се грижи за вашия комфорт и сметки, при това с ниско екологично въздействие върху заобикалящата ни среда. Убедете се сами, че Perfera FTXM-R е климатикът, от който се нуждаете в своя дом, като научите повече за предимствата на уреда на сайта на нашите партньори от Daikin.
 

Свързано:

Смарт комфорт с новия стенен климатик Perfera на Daikin