Комфорт, управляван от технологията

Последна редакция на 29/03/2024 от Гена Цветанова
Източник | Видяно 461 пъти

Извън стандартните функции, които разчитаме да притежава всеки климатик, Perfera FTXM-R ни изненадва и с няколко нововъведения, които да спомогнат да се чувстваме комфортно през различните сезони:

  • Функцията „ускорено отопление“ на външното тяло позволява бързо загряване на помещението при стартиране и достигане на избраната температура 14% по-бързо в сравнение със стандартните климатици!
  • Новото поколение Perfera притежава по-широк клапан, така че да осигури по-силен въздушен поток, докато функцията за триизмерен въздушен поток спомага за по-равномерното разпределяне на топлия или студен въздух в помещението.
  • За постигане на максимален комфорт и ефективност, двузоновият сензор за движение насочва въздушния поток встрани от хора и автоматично превключва към икономичен режим, когато в стаята не е засечено движение. По този начин климатикът преодолява две често срещани опасения на домакинствата, които остават проблем при обикновените климатици – въздушната струя често създава дискомфорт на хората в стаята, и климатикът продължава да работи на стандартна мощност, дори когато това не е необходимо.
  • Новият дизайн на топлообменника и вентилатора осигуряват надеждна работа, подобрен топлообмен и енергийна ефективност без еквивалент за този тип уреди!

Свързано:

Смарт комфорт с новия стенен климатик Perfera на Daikin