Автомати за врати – удобство и сигурност за дома и офиса

Публикувано на 01/12/2020 от Теа Даулова | Последна редакция на 15/01/2021 | Видяно 5 940 пъти

Разгледайте предложенията на Access Novello

Надеждните и висококачествени автомати за врати са една страхотна инвестиция за всеки дом. Те ще ви гарантират удобство и сигурност по всяко време на денонощието. Ако само до преди няколко години подобни механизми се считаха за лукс, то днес те са абсолютна необходимост за всеки дом, офис и сграда.

За да бъдете доволни от крайния резултат, със сигурност трябва да заложите на доказани лидери в областта като dormakaba. Огромно разнообразие от продукти и налични модели с марка dormakaba се предлагат от Access Novello. При тях ще откриете както горни и подови автомати за врати, така и обков за стъклени врати и огромно разнообразие от други продукти.


Горни автомати за врати

Разгледайте автоматите за врати на Access Novello

При избор на горен автомат за врата трябва да обърнете внимание на следните аспекти: за каква максимална ширина и тегло е предназначен; предоставя ли възможност за регулиране на силата на затваряне и възможност за лесен монтаж.

Добрата новина е, че dormakaba произвежда различни модели, които са подходящи за всякакви жилищни и административни сгради, домове, офиси, магазини, заведения, хотели и други. Широката гама модели горни автомати за врати се предлага в различен ценови диапазон и със специфични характеристики.

  • В Access Novello ще откриете перфектното решение за горни автомати, които са предназначени за врати с максимална ширина 1600 мм. и тегло – 200 кг. Но също така ще може да изберете и продукт за по-малки врати със следните параметри: максимална ширина 950 мм. и тегло – 60 кг.
  • Горните автомати за врати ще ви дадат възможността да регулирате силата на затваряне. Това става чрез клапани, в диапазона 180 - 15 градуса и от 15 – 0.
  • Горните автомати за врати се предлагат и в различни цветове, в зависимост от модела - бял, сив, черен или тъмнокафяв.


Подови автомати за врати

Подовите автомати са идеално решение за стъклени врати. С тяхна помощ ще се предпазите от евентуално счупване на вратата на хиляди парченца. Освен това ще си гарантирате и удобство при всяко отваряне и затваряне.

  • Важно е да обърнете внимание дали продуктът има фиксирана сила на затваряне. Също е добре да знаете какъв е ъгълът на застопоряване. Може да намерите и до 90°, и до 105°.
  • Теглото на стъклената врата е от значение за подовите автомати. Трябва добре да съобразите този фактор, за да може да намерите най-правилния продукт.
  • В случай че искате да забавите отварянето на вратата при вятър или рязко влизане, то тогава ще имате нужда и от функцията „back-check“. С нейна помощ ще се справите успешно с всеки порив на вятъра.

Да намерите всички необходими продукти на едно място е най-удобното нещо, което ви пести много време и излишно обикаляне по магазини. Идеалният вариант е да намерите както обков за отваряеми и плъзгащи стъклени врати, обков за душ кабини и обков за стъклени витрини, така и обков за алуминиеви и PVC врати и прозорци. Всички тези продукти може да откриете на едно място – в онлайн магазина на Access Novello. Очаква ви огромно разнообразие от продукти, произведени от утвърдени компании в световен мащаб.

В днешно време, автоматите за врати не са глезотия. Те са необходимост, която ще ви гарантира допълнителен комфорт и удобство. Вече не е нужно да се провиквате от другата стая „Затвори вратата“, защото тя сама ще направи това, вместо вас. Автоматите за врати са добро решение както за дома, така и за офиса.

Открийте разнообразието от горни и подови автомати за врати като посетите сайта на нашите партньори от Access Novello.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Александър Костянев VIP
Цялостен ремонт, Пловдив
9 извършени проекта
Elio Art Studio
Мебели и обзавеждане, София
2 извършени проекта
Арт Билдърс VIP
Строителство на сгради, София
14 извършени проекта
Ангел Асенов
Шпакловки, София
3 извършени проекта
DYSIGN
Архитектура и дизайн, София
7 извършени проекта
Master Tomov
ВиК Услуги, София
13 извършени проекта