Подови автомати за врати

Последна редакция на 20/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 533 пъти

Подовите автомати са идеално решение за стъклени врати. С тяхна помощ ще се предпазите от евентуално счупване на вратата на хиляди парченца. Освен това ще си гарантирате и удобство при всяко отваряне и затваряне.

  • Важно е да обърнете внимание дали продуктът има фиксирана сила на затваряне. Също е добре да знаете какъв е ъгълът на застопоряване. Може да намерите и до 90°, и до 105°.
  • Теглото на стъклената врата е от значение за подовите автомати. Трябва добре да съобразите този фактор, за да може да намерите най-правилния продукт.
  • В случай че искате да забавите отварянето на вратата при вятър или рязко влизане, то тогава ще имате нужда и от функцията „back-check“. С нейна помощ ще се справите успешно с всеки порив на вятъра.

Да намерите всички необходими продукти на едно място е най-удобното нещо, което ви пести много време и излишно обикаляне по магазини. Идеалният вариант е да намерите както обков за отваряеми и плъзгащи стъклени врати, обков за душ кабини и обков за стъклени витрини, така и обков за алуминиеви и PVC врати и прозорци. Всички тези продукти може да откриете на едно място – в онлайн магазина на Access Novello. Очаква ви огромно разнообразие от продукти, произведени от утвърдени компании в световен мащаб.

В днешно време, автоматите за врати не са глезотия. Те са необходимост, която ще ви гарантира допълнителен комфорт и удобство. Вече не е нужно да се провиквате от другата стая „Затвори вратата“, защото тя сама ще направи това, вместо вас. Автоматите за врати са добро решение както за дома, така и за офиса.

Открийте разнообразието от горни и подови автомати за врати като посетите сайта на нашите партньори от Access Novello.

Свързано:

Автомати за врати – удобство и сигурност за дома и офиса