Новият подов климатик Perfera на Daikin

Публикувано на 01/12/2020 от Теа Даулова | Последна редакция на 01/12/2020 | Видяно 10 823 пъти

Разгледай предложенията на Daikin

Лесно за използване и монтаж, компактното подово тяло на Perfera FVXM-A крие технологична сила, проектирана да осигури върхова енергийна ефективност до A++ при отопление и A +++ при охлаждане, като същевременно ви дава подобрено усещане за персонален комфорт. Елегантният външен вид и плавно преливащите се контури се комбинират добре с всеки интериор, за да му придадат модерен вид и усещане.  Дългоочакваното подово тяло вече е налично в комбинации мултисплит* и сплит комбинации.

 

”Advertisement”


Безшумна ефективност

Практично и ненатрапчиво, новото вътрешно тяло притежава стилно оформен преден панел, който предоставя на потребителите цялата необходима информация.

  • Светлинният индикатор – око на Daikin – променя цвета си, за да отрази работното състояние, а неговата светлина може да бъде намалена или изключена според предпочитанията.
  • Вентилаторът поддържа постоянна стайна температура при ниво на звука, което е практически недоловимо.
  • Perfera FVXM-A също така има и нощен режим, който автоматично задава температурата с 2˚C по-ниско при отопление и с 0,5°С по-високо при охлаждане, за да осигури спокоен сън през нощта.


Комфорт през зимата

Виж повече за Perfera FVXM-A

Всеки обича да се чувства комфортно, когато навън е студено. Новият Perfera FVXM-A е проектиран с акцент върху отоплението и притежава три нови разширени функции:

  • Нова автоматична функция за ускорено загряване**, позволява зададената температура да бъде постигната с 14% по-бързо, отколкото с обикновен климатик.
  • Само с докосването на един бутон настройката за допълнителна топлина създава усещането за комфорт като симулира ефекта на лъчисто отопление. След 30 минути тя се изключва отново. 
  • Функцията за подгряване на пода представлява друга новост, която оптимизира конвекцията чрез разпределение на топлия въздух от долната част на климатика и гарантира, че краката ще останат приятно топли.
  • Подобно на своите предшественици, новият подов климатик FVXM-A включва уникалния за Daikin двоен въздушен поток – топлият въздух се подава едновременно от горната и долната страна на тялото, и така разпределя въздуха в помещението още по-равномерно.


Възможности от ново поколение

Глътка свеж въздух

  • Технологията Flash Streamer на Daikin, комбинирана с обезмирисяващ филтър от титанов апатит осигурява защита от фини прахови частици, миризми и алергени.


Искате ли да говорите с климатика си?

Новият подов климатик FVXM-A притежава функция за гласово управление, чрез Amazon Alexa или Google Assistant – вече не е необходимо да търсите дистанционното управление за да смените настройките на климатика.

Разбира се, климатикът стандартно разполага и с инфрачервеното дистанционно управление, и може да се управлява и чрез смартфон с приложение на Daikin.

С мисъл за бъдещето

Perfera FVXM-A е най-новото решение за отопление на дома от гамата Bluevolution на Daikin. Тъй като работи с хладилен агент R-32, новата система отговаря както на съществуващите, така и на бъдещите изисквания за парниковите газове като решение с нисък потенциал на глобално затопляне.

*Подовото тяло Perfera FVXM-A се комбинира с 2 и 3 портово външно тяло мулти-сплит.

**Тази функция е налична само в комбинация с външно тяло RXM-R.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Александър Костянев VIP
Цялостен ремонт, Пловдив
9 извършени проекта
Мартин Кирилов
Монтажи, Божурище
9 извършени проекта
ЕТ "Венетон" VIP
Електроуслуги, София
108 извършени проекта
Топлоизолация ЕООД
Изолация и Саниране, София
8 извършени проекта
Павел Петров
Боядисване и декорация, София
2 извършени проекта
Христо Терезов
Мебели и обзавеждане, София
7 извършени проекта