Новият подов климатик Perfera на Daikin

Публикувано на 01/12/2020 от Теа Даулова | Последна редакция на 01/12/2020 | Видяно 11 402 пъти

Разгледай предложенията на Daikin

Лесно за използване и монтаж, компактното подово тяло на Perfera FVXM-A крие технологична сила, проектирана да осигури върхова енергийна ефективност до A++ при отопление и A +++ при охлаждане, като същевременно ви дава подобрено усещане за персонален комфорт. Елегантният външен вид и плавно преливащите се контури се комбинират добре с всеки интериор, за да му придадат модерен вид и усещане.  Дългоочакваното подово тяло вече е налично в комбинации мултисплит* и сплит комбинации.

 

”Advertisement”


Безшумна ефективност

Практично и ненатрапчиво, новото вътрешно тяло притежава стилно оформен преден панел, който предоставя на потребителите цялата необходима информация.

  • Светлинният индикатор – око на Daikin – променя цвета си, за да отрази работното състояние, а неговата светлина може да бъде намалена или изключена според предпочитанията.
  • Вентилаторът поддържа постоянна стайна температура при ниво на звука, което е практически недоловимо.
  • Perfera FVXM-A също така има и нощен режим, който автоматично задава температурата с 2˚C по-ниско при отопление и с 0,5°С по-високо при охлаждане, за да осигури спокоен сън през нощта.


Комфорт през зимата

Виж повече за Perfera FVXM-A

Всеки обича да се чувства комфортно, когато навън е студено. Новият Perfera FVXM-A е проектиран с акцент върху отоплението и притежава три нови разширени функции:

  • Нова автоматична функция за ускорено загряване**, позволява зададената температура да бъде постигната с 14% по-бързо, отколкото с обикновен климатик.
  • Само с докосването на един бутон настройката за допълнителна топлина създава усещането за комфорт като симулира ефекта на лъчисто отопление. След 30 минути тя се изключва отново. 
  • Функцията за подгряване на пода представлява друга новост, която оптимизира конвекцията чрез разпределение на топлия въздух от долната част на климатика и гарантира, че краката ще останат приятно топли.
  • Подобно на своите предшественици, новият подов климатик FVXM-A включва уникалния за Daikin двоен въздушен поток – топлият въздух се подава едновременно от горната и долната страна на тялото, и така разпределя въздуха в помещението още по-равномерно.


Възможности от ново поколение

Глътка свеж въздух

  • Технологията Flash Streamer на Daikin, комбинирана с обезмирисяващ филтър от титанов апатит осигурява защита от фини прахови частици, миризми и алергени.


Искате ли да говорите с климатика си?

Новият подов климатик FVXM-A притежава функция за гласово управление, чрез Amazon Alexa или Google Assistant – вече не е необходимо да търсите дистанционното управление за да смените настройките на климатика.

Разбира се, климатикът стандартно разполага и с инфрачервеното дистанционно управление, и може да се управлява и чрез смартфон с приложение на Daikin.

С мисъл за бъдещето

Perfera FVXM-A е най-новото решение за отопление на дома от гамата Bluevolution на Daikin. Тъй като работи с хладилен агент R-32, новата система отговаря както на съществуващите, така и на бъдещите изисквания за парниковите газове като решение с нисък потенциал на глобално затопляне.

*Подовото тяло Perfera FVXM-A се комбинира с 2 и 3 портово външно тяло мулти-сплит.

**Тази функция е налична само в комбинация с външно тяло RXM-R.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
"Ивикс Строй"
Сухо строителство, Велико Търново
24 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
48 извършени проекта
Gstroy
Цялостен ремонт, София
20 извършени проекта
Георги Стойнев
Кърти, чисти, извозва, София
5 извършени проекта
ИНВЕСТ ХОУМ-ИНС ЕООД
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта