Schneider Electric представя пълна гама за жилищни приложения Easy9

Публикувано на 25/09/2020 от Теа Даулова | Последна редакция на 29/09/2020 | Видяно 7 959 пъти

Новата серия заменя Е60, познат на пазара като „Оранжевия палец“

Schneider Electric, лидерът в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизацията, представя новата си продуктова гама Easy9, която се отличава с високо качество, ефективност и надеждност. С Easy9 Schneider Electric разширява своето портфолио от решения за жилищния сегмент със специален фокус върху лесния монтаж и широкия спектър на приложения и функционалности в една продуктова серия. Гамата предлага пълен асортимент модулна апаратура, включващ миниатюрни прекъсвачи, дефектнотокови защити, прекъсвачи с вградена дефектнотокова защита, максимално напреженови изключватели, контактори, импулсни релета, катодни отводители, захранващи гребени и разпределителни табла. Автоматичните прекъсвачи се произвеждат в умната фабрика (Smart Factory) на компанията в Пловдив, а останалите продукти от гамата се изработват в други страни-членки на ЕС.

Новата гама беше представена официално на онлайн семинар, който може да гледате на фейсбук страницата на Schneider Electric ТУК. Цялостната презентация за новия прекъсвач направи г-жа Весела Куртева, продуктов мениджър в Schnеider Electric България. Водещ на събитието беше актьорът Филип Аврамов, който разкри каква е връзката между Easy9 и новия му арт проект „Дом Аврамов“.

„Easy9 е първото предложение на Schneider Electric за жилищния сегмент в България, което доставя пълен набор от функционалности в една гама. Ключовите му предимства са лесният монтаж и употреба, изцяло адресирани към справянето с ежедневните предизвикателства на електроинсталаторите“, споделя г-жа Весела Куртева.


Гама, адресирана към ежедневните предизвикателства на електроинсталатора.

Благодарение на новия захранващ гребен времето и усилията за окабеляване се съкращават съществено. Всички прекъсвачи могат да бъдат свързани помежду си чрез директно фиксиране върху гребена. Вече не е необходимо прокарване на отделни мостови кабели между всеки прекъсвач, а освен всичко друго таблото изглежда подредено и с естетичен изчистен дизайн. Редуцираните кабели на свой ред намаляват вероятността от грешки, както и от електрически повреди.

Лицевите панели на продуктите са снабдени с ясна маркировка, показваща основните технически параметри на референциите, което улеснява инсталаторите както по време на монтажа, така и впоследствие, при поддръжката.


Easy9 е и предложение, което се грижи за околната среда.

Schneider Electric е неотклонен привърженик на устойчивото развитие и на световните зелени практики. В духа на опазването на природата и с послание за устойчивост Easy9 е сертифицирана с Green Premium, а също и по RoHS. Това доказва, че безопасността както на потребителите, така и на околната среда, е гарантирана до последната подробност.

Повече за Easy9 открийте на https://www.se.com/bg/bg/work/products/product-launch/easy-9/


За Schneider Electric:

Schneider Electric е лидер в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизацията в домовете, сградите, центрове за данни, енергийната инфраструктурата и индустрията. С присъствие в над 100 държави Schneider Electric е лидер в енергийния мениджмънт – средно и ниско напрежение, енергийната сигурност и автоматизацията. Вярваме, че хората и партньорите са това, което прави Schneider Electric успешна компания, и че стремежът ни към иновации и устойчивост гарантира, че електроенергията е достъпна (Life Is On) навсякъде, за всеки и по всяко време.

Schneider Electric присъства в България от 1990 г. чрез марките Merlin Gerin и Telemechanique, които през 1993 г. се сливат в едно търговско представителство. През 1998 г. Schneider Electric основава свое дъщерно дружество в София – „Шнайдер Електрик България“ ЕООД. През 1999 г. компанията купува обособена част от завода за електроапаратура в гр. Перущица.

През 2007 г. Schneider Electric открива нов завод в гр. Пловдив, като основната му насоченост е производство на прекъсвачи. Инвестицията е в размер на 22 млн. евро и включва застроена площ и нови производствени мощности. Производството на Schneider Electric в България е от изключителна значимост за развитието на компанията в глобален мащаб.

През 2019 г. заводът на Schneider Electric в България получи Smart Factory сертификат – най-високия вътрешен стандарт на групата за индустриално производство, автоматизация и ефективно управление на процесите. Фабриката у нас е една от най-големите и модерни производствени бази на компанията в Европа и става първата и единствена Smart Factory на Schneider Electric за цяла Източна Европа. Над 65% от процесите в нея са изцяло автоматизирани, а екипът не спира внедряването на нови технологии. Със сертификата заводът на Schneider Electric в България се превръща в демонстрационен Smart Factory център за 14 държави. 

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Илиян Иванов
Електроуслуги, София
11 извършени проекта
Илиян Иванов
Електроуслуги, София
11 извършени проекта
Костадин Димитров
Покривни услуги, София
26 извършени проекта
Костадин Димитров
Покривни услуги, София
26 извършени проекта
Алекс Алексиев
ВиК Услуги, Банкя
19 извършени проекта
Георги Цветков
Боядисване и декорация, София
19 извършени проекта