Easy9 е и предложение, което се грижи за околната среда.

Последна редакция на 29/03/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 714 пъти

Schneider Electric е неотклонен привърженик на устойчивото развитие и на световните зелени практики. В духа на опазването на природата и с послание за устойчивост Easy9 е сертифицирана с Green Premium, а също и по RoHS. Това доказва, че безопасността както на потребителите, така и на околната среда, е гарантирана до последната подробност.

Повече за Easy9 открийте на https://www.se.com/bg/bg/work/products/product-launch/easy-9/


За Schneider Electric:

Schneider Electric е лидер в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизацията в домовете, сградите, центрове за данни, енергийната инфраструктурата и индустрията. С присъствие в над 100 държави Schneider Electric е лидер в енергийния мениджмънт – средно и ниско напрежение, енергийната сигурност и автоматизацията. Вярваме, че хората и партньорите са това, което прави Schneider Electric успешна компания, и че стремежът ни към иновации и устойчивост гарантира, че електроенергията е достъпна (Life Is On) навсякъде, за всеки и по всяко време.

Schneider Electric присъства в България от 1990 г. чрез марките Merlin Gerin и Telemechanique, които през 1993 г. се сливат в едно търговско представителство. През 1998 г. Schneider Electric основава свое дъщерно дружество в София – „Шнайдер Електрик България“ ЕООД. През 1999 г. компанията купува обособена част от завода за електроапаратура в гр. Перущица.

През 2007 г. Schneider Electric открива нов завод в гр. Пловдив, като основната му насоченост е производство на прекъсвачи. Инвестицията е в размер на 22 млн. евро и включва застроена площ и нови производствени мощности. Производството на Schneider Electric в България е от изключителна значимост за развитието на компанията в глобален мащаб.

През 2019 г. заводът на Schneider Electric в България получи Smart Factory сертификат – най-високия вътрешен стандарт на групата за индустриално производство, автоматизация и ефективно управление на процесите. Фабриката у нас е една от най-големите и модерни производствени бази на компанията в Европа и става първата и единствена Smart Factory на Schneider Electric за цяла Източна Европа. Над 65% от процесите в нея са изцяло автоматизирани, а екипът не спира внедряването на нови технологии. Със сертификата заводът на Schneider Electric в България се превръща в демонстрационен Smart Factory център за 14 държави. 

Свързано:

Schneider Electric представя пълна гама за жилищни приложения Easy9