BelliSlimo и ModEco – две серии бойлери от TESY с много предимства

Публикувано на 18/09/2020 от Теа Даулова | Последна редакция на 01/07/2022 | Видяно 7 868 пъти

Изборът на бойлер доста често може да се окаже трудна задача. На първо място трябва много добре да обмислите от какво се нуждаете и какви да бъдат характеристиките на уреда. За щастие, днес сме ви приготвили две предложения, на които трудно може да устоите. Моделите BelliSlimo и ModEco, които може да намерите в каталога на TESY, са чудесният избор за вашия дом. Какви са предимствата и асортимента на двете серии може да разберете още сега.


Електрически бойлери BelliSlimo

Серията бойлери BelliSlimo е комбинация от интелигентни високотехнологични предимства и изключителен италиански дизайн - плоски, с тънък силует и компактни размери, които спестяват пространство и гарантират лесен монтаж, в зависимост от конкретните нужди.

В серията BelliSlimo ще намерите 4 продукта, сред които може да изберете този, които най-много удовлетворява вашите изисквания.

  • BelliSlimo Cloud е най-новото попълнение сред уредите на TESY. С него получавате и възможността за управление на бойлера през Интернет от всяка точка на света, чрез приложението TESY Cloud, достъпно за iOS и Android. Благодарение на Eco Smart режимът, Bellislimo се самообучава и спомага за намаляването на разходите за електрическа енергия. Новото емайлно покритие Crystal Tech осигурява надеждна защита от корозия и безпроблемна експлоатация на бойлера, независимо от характера на водата. BelliSlimo Cloud притежава енергиен клас В - най-високият възможен клас при електрическите бойлери над 50л., съгласно регламент 812/2013.
  • Моделът BelliSlimo е способен да осигури вашия първи душ за по-малко от 40 минути. Функцията BOOST ще ви даде максимална мощност за бързо загряване  на водата до максимална температура. Енергийният клас отново е В, с възможност за вертикален или хоризонтален монтаж. В продуктовата линия ще намерите 4 модела, с различен нетен обем - 30, 50, 80 или 100 литра.


Електрически бойлери ModEco

Огромен набор от технологични иновации ще намерите в серията ModEco - съчетанието между модерен дизайн и интелигентни технологии.

  • Моделите ModEco Cloud могат да бъдат управлявани чрез Интернет от всяка точка на света. В продуктовата линия ще намерите 5 модела, с различен нетен обем. В продуктовата линия ще намерите 5 модела, с различен нетен обем – 50, 82, 100, 120 и 143 литра. И тази серия притежава Eco Smart самообучаващ се режим на работа, който намалява разходите за електроенергия, електронен дисплей за лесна визуализация и сензорен контролен панел на управление. Нагревателният елемент е керамичен,  с до 70% по-голяма площ на топлоотдаване. Работи при по-ниска повърхностна температура, в сравнение с конвенционален  нагревателен елемент, като по този начин предпазва бойлера от агресивно натрупване на котлен камък. Нагревателният елемент е разположен в метален корпус със стъклокерамично покритие, което го  предпазва от директен контакт с  водата. Технологията осигурява дългогодишна безпроблемна  експлоатация на бойлера дори и в райони с твърда и минерализирана и агресивна вода.
  • ModEco Ceramic са електрически бойлери, адаптирани към работа в райони с твърда вода. Има вграден сух керамичен нагревател, който освен че осигурява безшумна работа и дълъг живот, успешно се справя и със защитата срещу котлен камък. В серията ще намерите 3 модела с различен нетен обем – 50, 82 и 100 литра.
  • Вертикалните бойлери от серията ModEco са последно поколение уреди, които съвместяват всички технологични и продуктови иновации, разработени от TESY, по отношение на енергийна ефективност, безпроблемна и дългогодишна работа на уреда.
  • ModEco със серпентина са идеалният избор за оползотворяване на алтернативни източници на топлинна енергия, като слънчеви топлинни колектори, газови котли и такива на твърдо гориво. Вградения турбулатор постига до 26% по-ефективен топлообмен, в зависимост от скоростта на потока и температурата на затоплящия флуид. В продуктовата линия на ModEco със серпентина ще намерите 4 модела с различен нетен обем – 79, 96, 116 и 139 литра.
  • ModEco за хоризонтален монтаж са много добре решение за помещения с ограничено пространство. Уредът позволява монтаж в ниша или над врата. Продуктовата линия предлага доста широка гама от модели с различни характеристики, съобразени в нуждите на крайния потребител. Тази серия разполага с всички иновативни технологии, характерни за бойлерите на TESY.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Гошко Покриви VIP
Покривни услуги, София
20 извършени проекта
Костадин Димитров
Покривни услуги, София
21 извършени проекта
Стоил Димитров VIP
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
Цанко Владимиров
Цялостен ремонт, София
18 извършени проекта
Ивайло Петров
Електроуслуги, София
28 извършени проекта
Георги Димитров
Цялостен ремонт, София
12 извършени проекта