BelliSlimo и ModEco – две серии бойлери от TESY с много предимства

Публикувано на 18/09/2020 от Теа Даулова | Последна редакция на 01/07/2022 | Видяно 6 620 пъти

Изборът на бойлер доста често може да се окаже трудна задача. На първо място трябва много добре да обмислите от какво се нуждаете и какви да бъдат характеристиките на уреда. За щастие, днес сме ви приготвили две предложения, на които трудно може да устоите. Моделите BelliSlimo и ModEco, които може да намерите в каталога на TESY, са чудесният избор за вашия дом. Какви са предимствата и асортимента на двете серии може да разберете още сега.


Електрически бойлери BelliSlimo

Серията бойлери BelliSlimo е комбинация от интелигентни високотехнологични предимства и изключителен италиански дизайн - плоски, с тънък силует и компактни размери, които спестяват пространство и гарантират лесен монтаж, в зависимост от конкретните нужди.

В серията BelliSlimo ще намерите 4 продукта, сред които може да изберете този, които най-много удовлетворява вашите изисквания.

  • BelliSlimo Cloud е най-новото попълнение сред уредите на TESY. С него получавате и възможността за управление на бойлера през Интернет от всяка точка на света, чрез приложението TESY Cloud, достъпно за iOS и Android. Благодарение на Eco Smart режимът, Bellislimo се самообучава и спомага за намаляването на разходите за електрическа енергия. Новото емайлно покритие Crystal Tech осигурява надеждна защита от корозия и безпроблемна експлоатация на бойлера, независимо от характера на водата. BelliSlimo Cloud притежава енергиен клас В - най-високият възможен клас при електрическите бойлери над 50л., съгласно регламент 812/2013.
  • Моделът BelliSlimo е способен да осигури вашия първи душ за по-малко от 40 минути. Функцията BOOST ще ви даде максимална мощност за бързо загряване  на водата до максимална температура. Енергийният клас отново е В, с възможност за вертикален или хоризонтален монтаж. В продуктовата линия ще намерите 4 модела, с различен нетен обем - 30, 50, 80 или 100 литра.


Електрически бойлери ModEco

Огромен набор от технологични иновации ще намерите в серията ModEco - съчетанието между модерен дизайн и интелигентни технологии.

  • Моделите ModEco Cloud могат да бъдат управлявани чрез Интернет от всяка точка на света. В продуктовата линия ще намерите 5 модела, с различен нетен обем. В продуктовата линия ще намерите 5 модела, с различен нетен обем – 50, 82, 100, 120 и 143 литра. И тази серия притежава Eco Smart самообучаващ се режим на работа, който намалява разходите за електроенергия, електронен дисплей за лесна визуализация и сензорен контролен панел на управление. Нагревателният елемент е керамичен,  с до 70% по-голяма площ на топлоотдаване. Работи при по-ниска повърхностна температура, в сравнение с конвенционален  нагревателен елемент, като по този начин предпазва бойлера от агресивно натрупване на котлен камък. Нагревателният елемент е разположен в метален корпус със стъклокерамично покритие, което го  предпазва от директен контакт с  водата. Технологията осигурява дългогодишна безпроблемна  експлоатация на бойлера дори и в райони с твърда и минерализирана и агресивна вода.
  • ModEco Ceramic са електрически бойлери, адаптирани към работа в райони с твърда вода. Има вграден сух керамичен нагревател, който освен че осигурява безшумна работа и дълъг живот, успешно се справя и със защитата срещу котлен камък. В серията ще намерите 3 модела с различен нетен обем – 50, 82 и 100 литра.
  • Вертикалните бойлери от серията ModEco са последно поколение уреди, които съвместяват всички технологични и продуктови иновации, разработени от TESY, по отношение на енергийна ефективност, безпроблемна и дългогодишна работа на уреда.
  • ModEco със серпентина са идеалният избор за оползотворяване на алтернативни източници на топлинна енергия, като слънчеви топлинни колектори, газови котли и такива на твърдо гориво. Вградения турбулатор постига до 26% по-ефективен топлообмен, в зависимост от скоростта на потока и температурата на затоплящия флуид. В продуктовата линия на ModEco със серпентина ще намерите 4 модела с различен нетен обем – 79, 96, 116 и 139 литра.
  • ModEco за хоризонтален монтаж са много добре решение за помещения с ограничено пространство. Уредът позволява монтаж в ниша или над врата. Продуктовата линия предлага доста широка гама от модели с различни характеристики, съобразени в нуждите на крайния потребител. Тази серия разполага с всички иновативни технологии, характерни за бойлерите на TESY.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

ХЕКАТОН ХОУМС ЕООД VIP
Строителство на сгради, София
6 извършени проекта
КМТ-трейдинг ЕООД
ВиК Услуги, Пловдив
11 извършени проекта
Д - А 11 ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
13 извършени проекта
"ТОДИС" ЕООД - СТОЯН НАНОВ
Покривни услуги, София
70 извършени проекта
Жоро Цветков
Покривни услуги, София
40 извършени проекта
Пламен Цанов
Боядисване и декорация, София
41 извършени проекта