Електрически бойлери BelliSlimo

Последна редакция на 29/03/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 594 пъти

Серията бойлери BelliSlimo е комбинация от интелигентни високотехнологични предимства и изключителен италиански дизайн - плоски, с тънък силует и компактни размери, които спестяват пространство и гарантират лесен монтаж, в зависимост от конкретните нужди.

В серията BelliSlimo ще намерите 4 продукта, сред които може да изберете този, които най-много удовлетворява вашите изисквания.

  • BelliSlimo Cloud е най-новото попълнение сред уредите на TESY. С него получавате и възможността за управление на бойлера през Интернет от всяка точка на света, чрез приложението TESY Cloud, достъпно за iOS и Android. Благодарение на Eco Smart режимът, Bellislimo се самообучава и спомага за намаляването на разходите за електрическа енергия. Новото емайлно покритие Crystal Tech осигурява надеждна защита от корозия и безпроблемна експлоатация на бойлера, независимо от характера на водата. BelliSlimo Cloud притежава енергиен клас В - най-високият възможен клас при електрическите бойлери над 50л., съгласно регламент 812/2013.
  • Моделът BelliSlimo е способен да осигури вашия първи душ за по-малко от 40 минути. Функцията BOOST ще ви даде максимална мощност за бързо загряване  на водата до максимална температура. Енергийният клас отново е В, с възможност за вертикален или хоризонтален монтаж. В продуктовата линия ще намерите 4 модела, с различен нетен обем - 30, 50, 80 или 100 литра.

Свързано:

BelliSlimo и ModEco – две серии бойлери от TESY с много предимства