Електрически бойлери ModEco

Последна редакция на 24/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 487 пъти

Огромен набор от технологични иновации ще намерите в серията ModEco - съчетанието между модерен дизайн и интелигентни технологии.

  • Моделите ModEco Cloud могат да бъдат управлявани чрез Интернет от всяка точка на света. В продуктовата линия ще намерите 5 модела, с различен нетен обем. В продуктовата линия ще намерите 5 модела, с различен нетен обем – 50, 82, 100, 120 и 143 литра. И тази серия притежава Eco Smart самообучаващ се режим на работа, който намалява разходите за електроенергия, електронен дисплей за лесна визуализация и сензорен контролен панел на управление. Нагревателният елемент е керамичен,  с до 70% по-голяма площ на топлоотдаване. Работи при по-ниска повърхностна температура, в сравнение с конвенционален  нагревателен елемент, като по този начин предпазва бойлера от агресивно натрупване на котлен камък. Нагревателният елемент е разположен в метален корпус със стъклокерамично покритие, което го  предпазва от директен контакт с  водата. Технологията осигурява дългогодишна безпроблемна  експлоатация на бойлера дори и в райони с твърда и минерализирана и агресивна вода.
  • ModEco Ceramic са електрически бойлери, адаптирани към работа в райони с твърда вода. Има вграден сух керамичен нагревател, който освен че осигурява безшумна работа и дълъг живот, успешно се справя и със защитата срещу котлен камък. В серията ще намерите 3 модела с различен нетен обем – 50, 82 и 100 литра.
  • Вертикалните бойлери от серията ModEco са последно поколение уреди, които съвместяват всички технологични и продуктови иновации, разработени от TESY, по отношение на енергийна ефективност, безпроблемна и дългогодишна работа на уреда.
  • ModEco със серпентина са идеалният избор за оползотворяване на алтернативни източници на топлинна енергия, като слънчеви топлинни колектори, газови котли и такива на твърдо гориво. Вградения турбулатор постига до 26% по-ефективен топлообмен, в зависимост от скоростта на потока и температурата на затоплящия флуид. В продуктовата линия на ModEco със серпентина ще намерите 4 модела с различен нетен обем – 79, 96, 116 и 139 литра.
  • ModEco за хоризонтален монтаж са много добре решение за помещения с ограничено пространство. Уредът позволява монтаж в ниша или над врата. Продуктовата линия предлага доста широка гама от модели с различни характеристики, съобразени в нуждите на крайния потребител. Тази серия разполага с всички иновативни технологии, характерни за бойлерите на TESY.

Свързано:

BelliSlimo и ModEco – две серии бойлери от TESY с много предимства