ИКЕА каталог 2021 представя още повече идеи за всеки дом

Публикувано на 24/08/2020 от Елизабета Костова | Последна редакция на 24/08/2020 | Видяно 3 319 пъти

„Съветникът за по-добър живот у дома“ с ценни идеи за организиране на ежедневието вкъщи

Тази година ИКЕА каталог отбелязва своя 70-годишен юбилей, както и 10-тия си рожден ден в България. Затова той е под формата на специално издание, полезно практически за всяко домакинство, истински съветник за по-добър живот у дома.

Животът е поредица от новости, обрати и важни решения. Понякога те са планирани, а понякога идват неочаквано и изискват нов начин на мислене, нови перспективи, нови навици и решения. Напоследък в дома се пренесоха офисът, училището, детската градина и така възникнаха нови нужди, свързани с обособяване на мини-кътове, специални интериорни решения и реорганизиране на домашното пространство.

ИКЕА каталог 2021 идва на помощ със съвети и отговори на тези нови нужди. В него са събрани интелигентни, свежи и практични идеи, дизайнерски решения, интериорни предложения и поредица от съвети „Как да...“ и „Няколко стъпки за ...“ организиране на дома. Те са съчетани по практичен и функционален начин за обзавеждане на малки и големи пространства с ограничен бюджет и време. Каталогът показва на хората как всеки един кът у дома може да бъде оползотворен по нетрадиционен и творчески начин и да се превърне в мини офис, място за учене на новите уроци или за срещи с приятели.

„Животът у дома никога не е бил толкова важен, колкото е сега. Последните няколко месеца ни го показаха и ние от ИКЕА искаме да помогнем на хората в организирането му по възможно най-добрия начин. Затова предлагаме интериорни решения, предназначени както за големи, така и за малки пространства. Уютният дом може да бъде практичен и функционален и ИКЕА каталог 2021 ни помага да осъществим това“, споделя Йоана Цонева, маркетинг мениджър на ИКЕА.

Освен това ИКЕА каталог 2021 има за цел да вдъхнови хората да живеят по-здравословен и по-щадящ природата живот у дома. Ето защо той включва предложения, свързани със стратегията на шведския бранд да използва все повече рециклирани материали в производството на мебели и аксесоари за дома. В каталога са предложени продукти, произведени от рециклирани пластмаса, дърво или памук. Те са вдъхновени от кръговата икономика и естествените материали.  

Юбилейният брой на каталога вече очаква своите читатели и може да бъде намерен в магазините на ИКЕА, както и онлайн.

Следете всичко около ИКЕА тук: Website , Facebook , YouTube и Instagram


Тагове:

Ikea

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Blagomir Nochev
Мебели и обзавеждане, София
11 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Илиян Иванов
Електроуслуги, София
11 извършени проекта
Сфера 2015
Ремонт на баня, Бургас
22 извършени проекта
Кирил Алексиев
Цялостен ремонт, София
6 извършени проекта