Идеи от текстил за повече красота в дома

Публикувано на 04/10/2019 от Реклама | Последна редакция на 02/03/2020 | Видяно 11 663 пъти

Книгата IKEA SAMMANHANG със заглавие „Ние обичаме дома“ е пълна с оригинални идеи, с които да превърнеш своя дом във вдъхновяващо място. Текстилът е подходящо решение и в много случаи устойчив начин, чрез който да внесеш промяна. Освежи спалнята си с меко спално бельо или реализирай своя идея с помощта на платове. Време е да се възползваш от текстила!


Разделител за стая от текстил

Изглежда по-сложно от колкото е. Вземи достатъчно дълъг плат и създай от него една огромна плетка. Възел по възел. Това е забавен и сравнително лесен начин да си направиш разделител за стая, който освен това добре изолира шума.


Създай допълнителна стая

Създай допълнителна стая

Раздели една голяма стая на две части или закрий част от нея с помощта на окачен текстил за повече уединение. Можеш дори да направиш от леглото стая в стаята, като го закриеш с лек плат, окачен на тавана.


Направи си свой диван

Направи си свой диван

В ниша до прозореца можеш да си направиш кът с диван и да се наслаждаваш на гледката. Необходим ти е само матрак от мемори пяна, покрит с текстил и няколко възглавници за допълнителен комфорт.


Завеси, направени от спално бельо

Завеси, направени от спално бельо

Лесно можеш сам да си направиш завеси. Следвай подхода „Направи си сам“ , като използваш стар чаршаф, който след това можеш да сгънеш и да го окачиш на корниз с клипси. Сгънатата част наподобява драперия.


Централно място заема килимът

Централно място заема килимът

Защо не превърнеш килима в звездния елемент на стаята? В тази спалня килимът допълнително оформя интериора на стаята като текстилна основа под леглото.


Направи си врата от мек текстил

Направи си врата от мек текстил

Не винаги е възможно поставянето на обикновени врати, а понякога просто не искаш такива. И това не е проблем, тъй като можеш да поставиш на тяхно място текстил. Текстилът е походящ за всички стаи, бързо се сменя и е лесен за пране. При тази идея за гардероб, платовете са просто окачени на лост, създавайки приятен, намачкан вид, който подхожда на тениските.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

М-Строй VIP
Цялостен ремонт, София
10 извършени проекта
Ивелин
Ремонт на баня, Ботевград
17 извършени проекта
Сити Сайт VIP
Цялостен ремонт, Пловдив
Енергостар
Електроуслуги, София
10 извършени проекта
Пламен Цанов
Боядисване и декорация, София
29 извършени проекта
Минчо
Боядисване и декорация, София
7 извършени проекта