Идеи за отворен гардероб в твоята спалня

Публикувано на 04/10/2017 от Реклама | Последна редакция на 09/10/2019 | Видяно 10 983 пъти

Не се нуждаеш от отделна стая, за да имаш отворен гардероб. Виж как можеш да си създадеш такъв гардероб с всички функции, от които се нуждаеш и в предпочитания от теб стил –  в подходящ размер за твоята спалня.


Създай усещане за простор в малката стая

Създай усещане за простор в малката стая

Обособи в стаята зона за гардероба, използвайки таблото на леглото като разделител на стаята. Поставянето на решенията за съхранение на едно място осигурява по-лесен достъп до тях и внася усещане за спокойствие и простор в останалата част на помещението.


Подреди гардероба, така че да отговаря на твоите нужди

Подреди гардероба, така че да отговаря на твоите нужди

Персонализирай своето решение за съхранение и организирай дрехите си, за да отговарят на твоя стил и нужди. Ако споделяш гардероба си с някого, раздели пространството на две, така че личните предпочитания на всеки да не бъдат ограничавани. Все пак това е място, предназначено за релакс и вдъхновение.


Различно настроение, различно облекло

Всеки повод изисква подходящо облекло. Раздели на две части гардероба, които да са ясно разграничени. Остава ти само да решиш, какво ще облечеш днес.

"Разделителите на стая са чудесни инструменти за създаване на определено усещане и атмосфера в пространството. И не се нуждаеш от завеса. Стойка за дрехи и дори табла за легло ще свършат работа.“ - Евангелос Делидимитрис, интериорен дизайнер ИКЕА


Организация на пространството около гардероба

Организация на пространството около гардероба

Комплект завеси скрива комбинацията от отворени и затворени решения за съхранение, а когато са дръпнати, имаш лесен достъп до дрехите. Пред гардероба е обособено малко пространство, където можеш да разпуснеш, да изпробваш тоалета, който си избрал и да се раздвижиш с него.


Обособи зони за различни занимания

Обособи зони за различни занимания

Ако искаш да обособиш зони в стаята за различни дейности и настроения, тогава използвай лесно и ефективно решение, което да разделя помещението. Тук сме намерили приложение на висока табла за легло, която служи като разделител, арт пано и стойка, на която да окачиш тоалета за следващия ден.


Усещане за уют и комфорт

Усещане за уют и комфорт

С помощта на голямо огледало, осветление и пейка, гардеробът се превръща както в място за модни решения, така и в кът за кратко уединение. Можеш да добавиш и лост за закачалки, на който да окачваш дрехи, подходящи за носене поне още веднъж, преди да отидат в пералнята.


Креативен кът за аксесоари

Креативен кът за аксесоари

Създай си свой любим кът, където можеш да съхраняваш допълнителните аксесоари за твоето облекло. Постави ги на видимо място, за да взимаш бързо решенията сутрин. Какъв цвят ще избереш днес – розов, черен или може би сребрист?

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

АС - инженеринг 2000 ЕООД VIP
Боядисване и декорация, София
9 извършени проекта
Акс Ремонти
Плочки и теракот, София
Арсо Строй ЕООД VIP
Покривни услуги, София
7 извършени проекта
Ваяни ЕООД
Строителство на сгради, София
1 извършен проект
Георги Димитранов
Строителство на сгради, Варна
1 извършен проект
Handyman
Боядисване и декорация, София