Идеи за отворен гардероб в твоята спалня

Публикувано на 04/10/2017 от Реклама | Последна редакция на 09/10/2019 | Видяно 3 455 пъти
Идеи за отворен гардероб в твоята спалня

Не се нуждаеш от отделна стая, за да имаш отворен гардероб. Виж как можеш да си създадеш такъв гардероб с всички функции, от които се нуждаеш и в предпочитания от теб стил –  в подходящ размер за твоята спалня.

Създай усещане за простор в малката стая

Създай усещане за простор в малката стая плат SKAGGORT

Обособи в стаята зона за гардероба, използвайки таблото на леглото като разделител на стаята. Поставянето на решенията за съхранение на едно място осигурява по-лесен достъп до тях и внася усещане за спокойствие и простор в останалата част на помещението.

Подреди гардероба, така че да отговаря на твоите нужди

Подреди гардероба, така че да отговаря на твоите нужди поставка KVISSLE

Персонализирай своето решение за съхранение и организирай дрехите си, за да отговарят на твоя стил и нужди. Ако споделяш гардероба си с някого, раздели пространството на две, така че личните предпочитания на всеки да не бъдат ограничавани. Все пак това е място, предназначено за релакс и вдъхновение.

Различно настроение, различно облекло

Различно настроение, различно облекло

Всеки повод изисква подходящо облекло. Раздели на две части гардероба, които да са ясно разграничени. Остава ти само да решиш, какво ще облечеш днес.

"Разделителите на стая са чудесни инструменти за създаване на определено усещане и атмосфера в пространството. И не се нуждаеш от завеса. Стойка за дрехи и дори табла за легло ще свършат работа.“ - Евангелос Делидимитрис, интериорен дизайнер ИКЕА

Организация на пространството около гардероба

Организация на пространството около гардероба шкаф SYVDE

Комплект завеси скрива комбинацията от отворени и затворени решения за съхранение, а когато са дръпнати, имаш лесен достъп до дрехите. Пред гардероба е обособено малко пространство, където можеш да разпуснеш, да изпробваш тоалета, който си избрал и да се раздвижиш с него.

Обособи зони за различни занимания

Обособи зони за различни занимания закачалка BUMERANG

Ако искаш да обособиш зони в стаята за различни дейности и настроения, тогава използвай лесно и ефективно решение, което да разделя помещението. Тук сме намерили приложение на висока табла за легло, която служи като разделител, арт пано и стойка, на която да окачиш тоалета за следващия ден.

Усещане за уют и комфорт

Усещане за уют и комфорт поставка MULIG

С помощта на голямо огледало, осветление и пейка, гардеробът се превръща както в място за модни решения, така и в кът за кратко уединение. Можеш да добавиш и лост за закачалки, на който да окачваш дрехи, подходящи за носене поне още веднъж, преди да отидат в пералнята.

Креативен кът за аксесоари

Креативен кът за аксесоари скрин MOPPE

Създай си свой любим кът, където можеш да съхраняваш допълнителните аксесоари за твоето облекло. Постави ги на видимо място, за да взимаш бързо решенията сутрин. Какъв цвят ще избереш днес – розов, черен или може би сребрист?

Обичаш темите за дома и интериора и създаването на онлайн съдържание е твоя страст? Ако искаш с твои публикации да станеш част от водещата медия за дома в България, започни с попълване на нашия въпросник!

Попълни въпросник