Добър нощен сън с деца в семейството

Публикувано на 04/10/2019 от Реклама | Последна редакция на 17/10/2019 | Видяно 13 846 пъти

Да се събудиш, зареден с енергия, понякога е предизвикателство в семейство с деца. Не можем да дадем гаранции, но ти предлагаме няколко идеи, които може би ще ти помогнат да спиш по-спокойно нощем.


Подготовка за сладки сънища

Подготовка  за сладки сънища

Най-напред оправи леглото, така че да бъде максимално удобно. Остави детето да избере цветове, мотиви и калъф за одеяло, за да се почувства на любимото си място. Направи навес от мек текстил (като палатка върху леглото), за да придадеш чувство на сигурност и  безопасност.


Меко удобство около леглото

Меко удобство около леглото

Шкафовете над леглото са добро решение за съхранение, но острите им ръбове могат да пречат. Постави по дължината им намачкан, бял текстил, който да изглежда като пухкав облак, разпростиращ се по цялата стена над леглото.


Лесен достъп до всичко за спокойна нощ

Лесен достъп до всичко за спокойна нощ

Създай си успокояваща рутина преди лягане, като поставиш всичко на една ръка разстояние, например книги и лампа за четене до леглото. Можеш да използваш кутия за съхранение като подвижно нощно шкафче (или място за сядане), на което да държиш бутилка с вода и нощна лампа. За всеки случай, винаги съхранявай наблизо и някоя допълнителна плюшена играчка.


Спи спокойно в близост до детето

Спи спокойно в близост до детето

Приспиването на детето посред нощ лесно може да се превърне в дълго и некомфортно чакане. Допълнителният матрак на стената – част от уютното легло-пашкул – може да се превърне във временно място за спане. Лесно се слага, лесно се прибира (когато моментът е дошъл).


Пухкаво спално бельо на една ръка разстояние

Пухкаво спално бельо на една ръка разстояние

Бъди подготвен, ако трябва да си направиш лагер в детската стая. Когато е важна тишината, е добре да имаш одеяло подръка. (Сгъваемите куки са безопасни и могат да имат повече приложения, освен за окачване на допълнителен матрак.)

„Разбира се, всяко семейство се отличава с типични за него нужди и навици. Нашите идеи просто се фокусират върху начините, по които да направим пространството около леглото удобно и уютно, както и функционално – включително и през нощта.“ - Евангелос Делидимитрис, интериорен дизайнер ИКЕА


Безопасно движение между среднощните дестинации

Безопасно движение между среднощните дестинации

Направи предвижването между стаите през нощта по-лесно за сънените малчугани. Скрита LED лента предлага успокояваща насочена светлина, която не натоварва чувстителните очи.


Легло-надстройка за цялото семейство

Легло-надстройка за цялото семейство

Когато единственият избор е споделянето на едно и също легло, създай забавно и неочаквано решение. Размерите на това решение на две нива е най-добре да се определят предварително. Но веднъж поставено на място, то се превръща в мечтаното място за сън, което оптимално оползотворява пространството.


Комфорт навсякъде, по всяко време

Комфорт навсякъде, по всяко време

Да се сгушиш под завивките е добро начало на нощта. А още по-приятно е, ако имаш всичко необходимо точно до леглото: нощна лампа, книги, възглавници, допълнително одеяло и плюшена акула.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Алекс Алексиев
ВиК Услуги, Банкя
10 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Ивайло Петров
Електроуслуги, София
27 извършени проекта
Хоум Рок Билдър ЕООД
Цялостен ремонт, София
9 извършени проекта
Костадин Димитров
Покривни услуги, София
21 извършени проекта