Електроинструменти STATUS в помощ на професионални и хоби майстори

Публикувано на 15/04/2019 от Реклама | Последна редакция на 16/04/2019 | Видяно 8 599 пъти

Всеки добър специалист в строително-ремонтните дейности държи да използва в практиката си висококачествени електроинструменти. Именно такива се стреми да създава ръководеният от италиански дизайнери международният екип на STATUS. Изработените с тази марка продукти заявяват категорично присъствието си на пазара с отлична ергономика, впечатляващ дизайн и изключително модерни технически характеристики. Подходящи са за използване както в професионалните строителни среди, така и в бита, в подкрепа на домашни “направи си сам” проекти.

Компанията има зад гърба си повече от 50 години опит в произвеждането на електроинструменти за строителния бранш. Изминалото време е оптимално оползотворено в непрекъснато усъвършенстване на предлаганата продукция. В резултат специалистите на STATUS постигат достатъчно високо качество на инструментите, за да бъдат те днес търсени в цял свят. В същото време продуктите добавят стойност за ползвателите си чрез удобството, надеждността и ефективността при работа с тях.


Какво отличава електроинструментите STATUS?

В търговската мрежа разнообразието от винтоверти, бормашини, ъглошлайфове е впечатляващо. Какво обаче прави инструментите на STATUS по-различни и специални?

  • Да започнем с това, че за проектирането и сглобяването на всеки инструмент от продуктовата гама STATUS се използват части и компоненти с високо качество, като се залага на магнезиеви и алуминиеви сплави.
  • За допълнително улеснение на потребителите електроинструментите са разпределени според тяхната специализация, а също и в зависимост от областта, в която биват прилагани. Проектирането на отделните инструменти е съобразено с това те да са максимално удобни в работата, за която са предназначени.  
  • Общата дизайнерска линия на инструментите, дело на италианските специалисти, е добре обмислен ход, в който ергономиката има водеща роля. Целият продуктов асортимент е подчинен на общ стил и една цветова гама. По този начин пълният инструментариум на STATUS наподобява един завършен комплект от всичко необходимо за професионалните строителни и ремонтни дейности.
  • Висококачествените суровини, от които се изработват електроинструментите, се обединяват с най-актуалните технологии в производството, за да се постигне дълготрайността и надеждността, типични за продукцията на STATUS.


Три основни продуктови линии

Продукцията от електроинструменти на STATUS е разпределена в три основни линии. Те са подходящи както за професионалисти, служещи си в ежедневната работа с тях, така и за хоби ентусиасти.

  • Professional - Тази традиционната линия от инструменти на STATUS се отличават с висока ефективност и качество. За изработка на корпуса на предавките им се използва алуминиева или магнезиева сплав. Като част от асортимента тук могат да се открият бормашини, ъглошлайфъчни и полировъчни машини, винтоверт за сухо строителство, миксери и перфоратори. Техните превключватели и други компоненти са изключително солидни и надеждни, а това е препоръчително за професионалните електроинструменти.
  • HD Professional - Професионализмът на инструментите от тази серия се издига на още по-високо ниво. Могат да се похвалят със здравина и надеждност, които  позволяват продължителна работа, заради което са перфектното решение, когато трябва да се справяте с мащабни строителни и индустриални проекти. Сред тях отново ще намерите познати инструменти като бормашини, ъглошрайф, полировчици, миксери, както и пистолети за горещ въздух.
  • Hobby - Както подсказва и заглавието на тази линия електроинструенти, те са подходящи за привържениците на хоби и направи си сам проекти. С тяхна помощ могат да се извършват по-малки ремонтни дейности у дома.


Кои са новите попълнения в гамата електроинструменти на STATUS?

На вашето внимание представяме някои от новите попълнения в асортимента от инструменти на STATUS. Те са част от професионалните линии на компанията:

  • Акумулаторна бормашина, модел CTX20-2Li. Тя е с подобрен ергономичен дизайн. Дръжката ѝ е изработена от мека, неплъзгаща се гума, което осигурява необходимия комфорт на ползвателя си. Индикатор върху батерията показва нивото ѝ на изтощеност. Машината разполага и с вградена лампа, която осветява зоната на работа за максимална прецизност.
  • Миксер, модел MX1600CE. Редукторът на този миксер от серията Professional е изработен от алуминиева сплав. Инструментът е с две скорости на въртене, като е снабден и с електронно регулиране на скоростта на въртене, прогресивна система за стартиране и електронна система за защита от претоварване.
  • Полировъчна машина, модел XPA21-150CED. Тази машина за полиране е част от продуктовата гама Professional HD. Разполага с електронно регулиране на честотата на трептенията, LCD дисплей с индикатор за скорост, допълнителна прахозащитна система на орбиталния механизъм. Перфорациите по диска ѝ подобряват вентилацията и по този начин се предотвратява рискът от прегряване на третираната повърхност.
  • Вертикална фреза, модел RH1500. Представената тук фреза е още един представител на линията Professional. Характерни за нея са индикаторът на захранването, сменяемият капак на четката, системата за отстраняване на прах, както и бутонът за заключване на вала.


“Best choise” значка за два от инструментите на STATUS

Два хитови артикула са промо предложенията сред инструментариума на STATUS:

  • Акумулаторна бормашина, модел C16PRLi. Тази лека и добре балансирана машина е с удобен, ергономичен дизайн. Изработена е с изцяло метална трансмисия, работи на две скорости, разполага с индикатор за състоянието на LED батерията.
  • Професионален лек перфоратор, модел MPR38. Корпусът на редуктора на перфоратора е направен от магнезиева сплав. Предимствата на този перфоратор далеч не приключват тук. Той впечатлява с повишения запас на мощността на двигателя си, електронно регулиране на оборотите, както и функция за регулиране на ъгъла на свредлото.  

Повече информация клиентите могат да намерят на  http://status-tools.com/bg/.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
"ТОДИС" ЕООД - СТОЯН НАНОВ
Покривни услуги, София
70 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Evgeni Velinov
Покривни услуги, Самоков
14 извършени проекта
Райко
Ремонт на баня, София
8 извършени проекта
СОЛТИ 06
Ремонт на баня, София
77 извършени проекта