Кои са новите попълнения в гамата електроинструменти на STATUS?

Последна редакция на 24/04/2024 от Реклама
Източник | Видяно 444 пъти

На вашето внимание представяме някои от новите попълнения в асортимента от инструменти на STATUS. Те са част от професионалните линии на компанията:

  • Акумулаторна бормашина, модел CTX20-2Li. Тя е с подобрен ергономичен дизайн. Дръжката ѝ е изработена от мека, неплъзгаща се гума, което осигурява необходимия комфорт на ползвателя си. Индикатор върху батерията показва нивото ѝ на изтощеност. Машината разполага и с вградена лампа, която осветява зоната на работа за максимална прецизност.
  • Миксер, модел MX1600CE. Редукторът на този миксер от серията Professional е изработен от алуминиева сплав. Инструментът е с две скорости на въртене, като е снабден и с електронно регулиране на скоростта на въртене, прогресивна система за стартиране и електронна система за защита от претоварване.
  • Полировъчна машина, модел XPA21-150CED. Тази машина за полиране е част от продуктовата гама Professional HD. Разполага с електронно регулиране на честотата на трептенията, LCD дисплей с индикатор за скорост, допълнителна прахозащитна система на орбиталния механизъм. Перфорациите по диска ѝ подобряват вентилацията и по този начин се предотвратява рискът от прегряване на третираната повърхност.
  • Вертикална фреза, модел RH1500. Представената тук фреза е още един представител на линията Professional. Характерни за нея са индикаторът на захранването, сменяемият капак на четката, системата за отстраняване на прах, както и бутонът за заключване на вала.

Свързано:

Електроинструменти STATUS в помощ на професионални и хоби майстори