Какво отличава електроинструментите STATUS?

Последна редакция на 26/04/2024 от Реклама
Източник | Видяно 361 пъти

В търговската мрежа разнообразието от винтоверти, бормашини, ъглошлайфове е впечатляващо. Какво обаче прави инструментите на STATUS по-различни и специални?

  • Да започнем с това, че за проектирането и сглобяването на всеки инструмент от продуктовата гама STATUS се използват части и компоненти с високо качество, като се залага на магнезиеви и алуминиеви сплави.
  • За допълнително улеснение на потребителите електроинструментите са разпределени според тяхната специализация, а също и в зависимост от областта, в която биват прилагани. Проектирането на отделните инструменти е съобразено с това те да са максимално удобни в работата, за която са предназначени.  
  • Общата дизайнерска линия на инструментите, дело на италианските специалисти, е добре обмислен ход, в който ергономиката има водеща роля. Целият продуктов асортимент е подчинен на общ стил и една цветова гама. По този начин пълният инструментариум на STATUS наподобява един завършен комплект от всичко необходимо за професионалните строителни и ремонтни дейности.
  • Висококачествените суровини, от които се изработват електроинструментите, се обединяват с най-актуалните технологии в производството, за да се постигне дълготрайността и надеждността, типични за продукцията на STATUS.

Свързано:

Електроинструменти STATUS в помощ на професионални и хоби майстори