Две стъпки за успешен бизнес: Техномебел и Светът на мебелите посрещат лидерите в мебелната индустрия

Публикувано на 11/02/2019 от Реклама | Последна редакция на 15/02/2019 | Видяно 5 956 пъти

От 26 до 30 март международните изложения Техномебел и Светът на мебелите ще създават условия за устойчив бизнес между българските и чуждестранните компании от дървообработващата и мебелната промишленост. Това ще се случи в Интер Експо Център, София.

Международното участие се засилва с всяка година и в изложенията през 2019 г. ще се представят компании от Австрия, Германия, Гърция, Италия, Полша, Пакистан, Румъния, Турция и Украйна. Техномебел и Светът на мебелите се превърнаха в изложения със съществено значение не само за България, но и за региона на Източна Европа, коментираха участници на последното издание.


Максимална ефективност за компаниите с Hosted buyers program

Компаниите може да се възползват от възможностите на Hosted buyers program. С програмата посещението на изложенията е максимално ефективно, защото предлага предварително планирани бизнес срещи. Това разкрива пред българските и чуждестранните компании нови възможности за създаване на контакти, партньорства, реализиране на сделки и разширяване на дейността им.

Организаторите от Интер Експо Център и Браншовата камара на дървообработваща и мебелната промишленост подготвят редица интересни инициативи, форуми, демонстрации, фирмени презентации. По време на изложенията ще се проведе и традиционния конкурс Българска мебел на годината.

  • Техномебел представя последните новости при технологиите за мебелната индустрия, машини за дървообработване и оборудване, дизайнерски решения и материали за производство на мебели.
  • Светът на мебелите представя актуални тенденции при всички видове мебели, интериорния текстил, вътрешния дизайн, вътрешната архитектура и обзавеждането.
  • Паралелно се превръщат в единна платформа за специалистите от сектора на дървообработващата и мебелната промишленост. Последното издание на изложенията събра под един покрив над 190 фирми участници и беше посетено от над 10 500 души.


Постоянен растеж в дървообработването и мебелното производство

Дървообработването и мебелното производство са сред традиционните отрасли в българската икономика, а през последните години се отчита и един постоянен растеж.

  • През 2017 г. в България браншът отбелязва ръст от 7%, а износът на мебели е над 1,3% от общия износ на страната.
  • В световен мащаб България се подрежда на 68-о място по брутна стойност на произведена продукция и на 38-о място като износител на мебели.
  • Български фирми произвеждат мебели не само за търговците на мебели от Западна Европа, но много от тях се специализират и в т.нар. contract business и обзавеждат хотели и бизнес сгради в цяла Европа.

Пълната информация и програма на изложенията ще откриете на: https://technomebel.bg/index.php/en/

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Асен Асенов
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Младен Георгиев
Покривни услуги, София
25 извършени проекта
ВиК Инженеринг
ВиК Услуги, София
9 извършени проекта
Gstroy
Цялостен ремонт, София
20 извършени проекта