Две стъпки за успешен бизнес: Техномебел и Светът на мебелите посрещат лидерите в мебелната индустрия

Публикувано на 11/02/2019 от Реклама | Последна редакция на 15/02/2019 | Видяно 5 362 пъти

От 26 до 30 март международните изложения Техномебел и Светът на мебелите ще създават условия за устойчив бизнес между българските и чуждестранните компании от дървообработващата и мебелната промишленост. Това ще се случи в Интер Експо Център, София.

Международното участие се засилва с всяка година и в изложенията през 2019 г. ще се представят компании от Австрия, Германия, Гърция, Италия, Полша, Пакистан, Румъния, Турция и Украйна. Техномебел и Светът на мебелите се превърнаха в изложения със съществено значение не само за България, но и за региона на Източна Европа, коментираха участници на последното издание.


Максимална ефективност за компаниите с Hosted buyers program

Компаниите може да се възползват от възможностите на Hosted buyers program. С програмата посещението на изложенията е максимално ефективно, защото предлага предварително планирани бизнес срещи. Това разкрива пред българските и чуждестранните компании нови възможности за създаване на контакти, партньорства, реализиране на сделки и разширяване на дейността им.

Организаторите от Интер Експо Център и Браншовата камара на дървообработваща и мебелната промишленост подготвят редица интересни инициативи, форуми, демонстрации, фирмени презентации. По време на изложенията ще се проведе и традиционния конкурс Българска мебел на годината.

  • Техномебел представя последните новости при технологиите за мебелната индустрия, машини за дървообработване и оборудване, дизайнерски решения и материали за производство на мебели.
  • Светът на мебелите представя актуални тенденции при всички видове мебели, интериорния текстил, вътрешния дизайн, вътрешната архитектура и обзавеждането.
  • Паралелно се превръщат в единна платформа за специалистите от сектора на дървообработващата и мебелната промишленост. Последното издание на изложенията събра под един покрив над 190 фирми участници и беше посетено от над 10 500 души.


Постоянен растеж в дървообработването и мебелното производство

Дървообработването и мебелното производство са сред традиционните отрасли в българската икономика, а през последните години се отчита и един постоянен растеж.

  • През 2017 г. в България браншът отбелязва ръст от 7%, а износът на мебели е над 1,3% от общия износ на страната.
  • В световен мащаб България се подрежда на 68-о място по брутна стойност на произведена продукция и на 38-о място като износител на мебели.
  • Български фирми произвеждат мебели не само за търговците на мебели от Западна Европа, но много от тях се специализират и в т.нар. contract business и обзавеждат хотели и бизнес сгради в цяла Европа.

Пълната информация и програма на изложенията ще откриете на: https://technomebel.bg/index.php/en/

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво - вътр.ремонти VIP
Сухо строителство, София
37 извършени проекта
Георгиев
Боядисване и декорация, София
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Сухо строителство, София
34 извършени проекта
ИЗОФОРС ЕООД
Изолация и Саниране, София
Майстор Боби
Боядисване и декорация, София
Христина Манолова
Цялостен ремонт, София