51-о издание на СТРОЙКО: 5 доказано добри причини да участвате като изложител

Публикувано на 27/01/2019 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 28/01/2019 | Видяно 4 166 пъти
51-о издание на най-мащабното събитие за архитектура и строителство

Пролетният сезон е характерен с пробуждане на всички нива. Изключение не правят и строително-ремонтните дейности, които със затоплянето на времето стават все по-интензивни. Търсенето на компетентни специалисти и фирми в строителството чувствително се увеличава през този период. Затова не е случайно, че именно той е избран за провеждането на 51-то издание на най-мащабното търговско изложение за архитектура, строителство и обзавеждане.

СТРОЙКО 2000 ще се проведе между 20-и и 24-и март, 2019 г., в НДК, София. През годините събитието изгражда стабилни традиции и привлича десетки хиляди посетители. В следващите редове ще ви дадем още 5 доказано добри причини да участвате като изложител и да представите своите продукти и услуги в рамките на форума.

Изложение със стабилни традиции

Изложение със стабилни традиции

СТРОЙКО 2000 е неизменна част от строителния свят повече от 25 години. Това несъмнено му носи заслужен статут на традиционно събитие със здрави позиции в строителния бранш:

 • През времето на съществуването си привлича все повече посетители, жадни да се запознаят със строителните новости от първа ръка;
 • Последното логично отваря възможността за отлични бизнес възможности, които често прерастват в реални партньорства;
 • Успява да устои на предизвикателствата на сериозни икономически кризи, с което допълнително печели доверието на регулярно участващи изложители.

Удобна локация, улесняваща достъпа на посетителите

Удобна локация, улесняваща достъпа на посетителите

Първите издания на 24 на СТРОЙКО 2000 се провеждат в зала “Фестивална” в София. След тях домакин за събитието става Националният дворец на културата (НДК) в столицата. Местоположението далеч не е избрано случайно:

 • Значително по-голямата площ на НДК позволява на много повече посетители комфортно да разгледат представяните по време на изложението продукти и услуги;
 • Удобната локация, до която лесно може да се достигне с личен или обществен транспорт, допълнително улеснява желаещите да посетят строителния форум;
 • Тези две предпоставки автоматично повишават шансовете за привличане на повече потенциални клиенти и партньорства.

Впечатляващи резултати, доказани с цифри

Впечатляващи резултати, доказани с цифри

С всяко завръщане на изложението, статистическите му данни доказват неговата впечатляваща ефективност:

 • Само за последните 5-6 провеждания на СТРОЙКО 2000 посетителите му нарастват с близо 4 000, за да достигнат внушителните 41 200 души по време на юбилейния брой  през есента на 2018 г.
 • През годините се отчита непрекъснат ръст на посещаващите събитието, като очакванията са възходящата тенденция да се запази и за предстоящото пролетно издание.
 • Броят на фирмите, доверяващи се на изложението като отлична сцена, на която да покажат най-доброто от продукцията и услугите си, надхвърля 200.
 • Участие взимат и повече от 500 специалисти, заети в строителния и архитектурен сектор. 

Създавате нови, дългосрочни контакти

Създавате нови, дългосрочни контакти

Проучване на СТРОЙКО 2000 показва, че хората посещават най-мащабния строителен форум, за да се срещнат с водещи производители и търговци в отрасъла. Очакванията им са за качествено обслужване, запознанство с иновации, технологии, тенденции в обзавеждането. Често нагласата им е свързана със създаване на нови партньорства.

Ако и вие вярвате, че можете да отговорите на подобни търсения, то не пропускайте шанса за привличане на дългосрочни контакти, записвайки се като изложители. Това ще ви даде възможност:

 • Да популяризирате успешно бранда и компанията си;
 • Да позволите на множество таргетирани от вас потенциални потребители, да видят отблизо най-новите ви продукти и услуги;
 • Да се срещнете с множество потенциални клиенти в активна, платежоспособна възраст, които търсят работещи решения за ремонта и обзавеждането на домовете си. Над 60 % от посещаващите изложението стават крайни потребители;
 • Да привлечете ефективни партньорства и инвестиции, които устояват изпита на времето.

Отлични бизнес възможности

Отлични бизнес възможности

51-то издание на СТРОЙКО 2000 за пореден път отваря пред своите изложители вратите към отлични бизнес възможности. Както вече стана дума, те са предпоставка за създаване на дългосрочни контакти и партньорства:

 • Ще можете да споделите опит и да намерите общ строителен език с множество специалисти като вас;
 • Ще привлечете нови клиенти с тенденцията същите да се превърнат в лоялни. Данните сочат, че от над 41 хиляди посетители повече от 25 хиляди се превръщат в реални клиенти.
 • Ще създадете дългосрочни партньорства и инвестиции, като само за 5 дни се очаква да се проведат над 14 хиляди B2B срещи.

Научете повече за предимствата да участвате като изложители на 51-то издание на СТРОЙКО 2000 от официалния сайт на събитието. Не пропускайте да разгледате и специалната брошура за допълнително вдъхновение. Очакваме ви от 20-и до 24-и март, 2019 г., в НДК, за да демонстрирате най-доброто от продукцията и услугите си в света на строителството!