5 стъпки за пълно реновиране на къщата

Публикувано на 10/04/2018 от Реклама | Последна редакция на 10/04/2018 | Видяно 5 906 пъти

Топлото време вече е тук, а с него идва и желанието за цялостна промяна на къщата. Не оставяйте днешната работа за утре, а побързайте да планирате дългоотлагания ремонт. Някои от най-интересните дейности, които са акцент на всеки ремонт, бяха представени на Българската строителна седмица 2018. Събитието успя да събере на едно място доказани специалисти, които не се поколебаха да ни изненадат и впечатлят с интересни продукти и решения за дома. Те ни дадоха идеята да акцентираме върху петте стъпки, които са необходими за пълно реновиране на жилището. Разгледайте кои са те, а ако търсите най-доброто изпълнение за вашия проект, потърсете съдействието от изпълнителите, регистрирани в MaistorPlus!


Укрепете покривното пространство, избирайки най-подходящите материали

Добрата покривна конструкция е изключително важна за всеки дом. Изборът на подходящи продукти може да бъде решаващ. Спестете си неочакваните ремонти и изненадващите неприятни ситуации, подсигурявайки се с качествените продукти на Roof Company. Разработени в помощ за добрия покривен ремонт, продуктите на Roof Company се отличават с несравнима здравина и гарантирано качество. Ако сте решили да добавите и допълнителни дейности към вече започнатите подобрения, то фирма Roof Company ще ви помогне и чрез допълнителни продукти и аксесоари, като безшевни улуци и покривни прозорци. Не се колебайте да вземете най-практичното и оптимално решение за вашия покрив като сравните предлагани от тях крепежни материали!


Вдъхнете живот на всяка стая с избор на невероятна подова настилна

След като вече установихме, че реновирането на дома изисква дълго планиране и избор на походящи материали, то трудната част настъпва, когато се налага да подменим подовите настилки. Трудността идва от необходимостта на всяко помещение да има собствен облик и да се обърне внимание на негови особености. На помощ идва Кристъл Сървисис - една от водещите компании, която предлага широка гама от продукти, свързани с качественото подово покритие у дома. Освен че ще гарантира за завидно качество, тя ще ви даде да избирате от богат асортимент от подови настилки. Сред широкото разнообразие от продукти, ще откриете и допълнителни услуги, благоприятстващи и улесняващи този аспект от ремонта. Кристъл Сървисис предоставят освен избор, още и доставка, полагане и поддръжка с различни машини и инструменти.


Погрижете се да осигурите топлоизолация

Големите ремонти имат за цел да обхващат повече важни и отлагани дейности, които са ви помогнат да създадете сигурност и спокойствие. Важна част от това изпълнение е топлоизолацията. Защо тя е толкова важна? Една от причините е спестяването на разходи, тъй като лятото държи хладно, а зимата запазва топлината у дома. Спестете нерви и от възникването на мухъл, което топлоизолацията ще предотврати. Екопур ще ви дадат спокойствието и търсеното качество, тъй като не само, че ще произведат, но и ще монтират фасадната система за вашата къща. Екопур ще се погрижи за красивия вид на жилището и ефективността от интегрираната фасадна топлоизолационна технология, при това без да натоварва значително бюджета ви!


Не оставяйте на заден план избора на отопление за дома

При извършването на големите ремонтни дейности в дома, които често обхващат покрива, стените и настилките, има една важна подробност, която често оставяме на заден план или забравяме – отоплението. Все по-често се спираме на климатика като практично и оптимално решение. Cooper & Hunter са готови да ви предложат разнообразни продукти, които съчетават изискан дизайн и ергономичност с високо качество и иновативна техника. Може да избирате от широка гама продукти, които да разположите у дома. В случай че се нуждаете от отопление и на други пространства, като офиси и магазини, Cooper& Hunter са помислили за вас! Те предлагат системи за климатизация на търговски и промишлени обекти, които ви дават най-доброто съотношение цена-качество.


Кухнята заслужава лично отношение

Кухнята е онова помещение, които нито една ремонтна дейност не може да подмине, независимо от условията. Неслучайно най-важното помещение се нуждае от грижа и поддръжка. Все по-модерно става интегрирането на различни елементи, които да създават интересна визия и впечатляващ дизайн. За добавянето на естествен камък чрез различни изделия от каменни материали, се грижи Пловдив Мрамор, чийто избор на продукти е залегнал в широка гама от мрамор, травертин, гранити и технически камък. Привръщането на кухнята в уютно и интересно място ще създаде комфортна обстановка, на която цялото семейство ще се наслаждава. Ако идеята ви все още не е изяснена, но искате съвременна визия в съчетание в топъл уют, повдигнете кухненското пространство чрез практични гранитни стълби. Изпълнението на подобен интериор пък винаги може да оставите в ръцете на доказаните специалисти, регистрирани в MaistorPlus. Пуснете своята заявка напълно безплатно и получете оферти от професионалисти в рамките на 24 ч!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Georgi Georgiev
Цялостен ремонт, София
25 извършени проекта
Гошко Покриви VIP
Покривни услуги, София
20 извършени проекта
Строителна бригада Димитров
Покривни услуги, София
13 извършени проекта
ИВАН НИСТОРОВ
Боядисване и декорация, София
42 извършени проекта
Петров
Боядисване и декорация, София
46 извършени проекта