„Първият събор на приятелите на ремонта“ ви среща с иновативни продукти и решения за дома

Публикувано на 17/05/2017 от Виктория Маринова | Последна редакция на 17/05/2017 | Видяно 3 047 пъти

Любовта към домашния уют и любопитството към новите технологии тази година се срещат на „Първия събор на приятелите на ремонта“, който ще ви запознае с иновативни продукти, функционални решения и полезни съвети, свързани с дома и интериора.

Събитието ще се проведе на 20 май 2017 година в търговската база на GS Строймаркет, която се намира в гр. София кв. Военна рампа, бул. „1-ва Българска Армия 1Б“.

Организатор на събитието е GS Строймаркет, който като водеща верига строителни хипермаркети в България, е доказан партньор на всички, които намират своето призвание в домашния ремонт, от строители и архитекти, до майстори любители и интериорни дизайнери.


Вълнуваща програма с томбола и невероятни отстъпки за посетителите

В 10 часа в съботната сутрин организаторите ще ви очакват с чаша ароматно кафе, а това е само началото на една вълнуваща и интересна програма, която ще ви срещне с изключителни решения, инструменти и продукти, които правят ремонта на дома по-лесен и гарантирано успешен. И ако между 11 и 12 часа BRAMAC и VELUX ще мерят сили в зрелищна битка на морски шах, като ви запознаят и с последните функционални решения в областта на покривните прозорци и цялостни конструкции, то до 13 часа TOPMASTER, REIDER и METABO ще ви представят новостите при различните видове инструменти.

Програмата продължава с интригуващи демонстрации на продуктите на CERESIT, Оргахим и Kaindl, които до 16 часа ще ви представят най-новото в областта на вътрешните ремонти и интериора. За целта CERESIT ще ви запознаят със своята гама монтажни лепила, уплътнители и секундни лепила, докато Оргахим ще се погрижат за добрия вид на стените у дома, като ви покажат тънкости при боядисването и представят висок клас бои Spirit. И тъй като съвременния дом неминуемо изисква поставянето на устойчива и красива подова настилка, Kaindl ще ви запознаят с най-новите декори при ламинирания паркет, който днес се налага като все по-често срещано и практично решение за дома.

Организаторите са се погрижили за приятното прекарване и на най-малките гости на събитието, като за тях е предвидена специална детска работилница за рисуване върху керемиди, както и състезание „Мама, татко и аз“.

Изненадите обаче не свършват дотук – само на 20 май за всички гости на събора са предвидени атрактивни отстъпки от 20 % за продуктите на Kaindl, Raider и Ceresit, докато BRAMAC предлагат отстъпка до 27% за своята гама керемиди и аксесоари.

Всеки посетил „Първия събор на приятелите на ремонта“ ще има възможност да спечели и уникални награди, сред които лазерен измервателен уред Topmaster, акумулаторна отвертка Мetabo POWERMAXX, 42’’ LED телевизор и много други! За участие в томболата не е необходима покупка, а само да посетите събитието и да пуснете талонче, като наградите ще се теглят на всеки час. Очакваме ви!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
ХЕКАТОН ХОУМС ЕООД
Строителство на сгради, София
10 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта
Кръстю Георгиев
Каменоделски услуги, София
10 извършени проекта
Жоро Цветков
Покривни услуги, София
51 извършени проекта