Как да подредим аксесоарите в банята най-оптимално

Публикувано на 13/12/2016 от Елица Мартинова | Последна редакция на 13/12/2016 | Видяно 12 022 пъти

Ако се замислите, ще установите колко много място заемат различните шампоани, балсами, маски за коса, сапуни и аксесоари за вана. Различните им разфасовки пораждат тотален безпорядък. Ето защо ви предлагаме да се снабдите с еднакви флакончета, в които да изсипете съдържанието на цялата си козметика за под душа. Това ще придаде изключително спретнат и свеж вид на банята и ще ви улесни при подредбата.


Вкарайте и вратата в сметките си

Доста добра идея е, особено ако разполагате единствено с малка баня, да използвате и вратата като площ за складиране. Най-удачно би било да монтирате закачалки, върху които да поставите кърпите си. По този начин ще освободите доста място в шкафовете си.


Дайте шанс на сешоара за стена

Макар че в България сешоарите за стена не са никак популярни и се свързват по-скоро с престой в хотелската стая, тази идея може сериозно да подобри реда в банята ви. Представете си колко място и нерви ще спестите, ако не се налага след всяка баня да вадите сешоара от шкафа, да навивате кабела му и през това време да внимавате, за да не разбъркате подредбата на останалите вещи.

Вижте още: Изберете подходящи огледала за баня


Сложете организатор в чекмеджетата

Може би и на вас ви се струва, че колкото и да са големи чекмеджетата, те никога не са достатъчни и все не успявате да намерите това, което търсите. Един страхотен жокер в тази насока е органайзерът. Той ще внесе мир и разбирателство в банята ви. Може на пръв поглед да ви се стори, че заема много място, което по принцип бихте уплътнили с вещи, но се оказва доста полезна вещ.

Вижте още: Преди и след частичен ремонт на баня


Как да подредим аксесоарите в банята най-оптимално

Струвало ли ви се е, че едно от най-обичаните ъгълчета в дома ви, а именно банята, е помещението, с което никога не можете да излезете на глава. Колкото и да го подреждате, все цари хаос. Предлагаме ви няколко лесни и хитри съвета, с които да въдворите ред в банята си. А ако мокрото помещение има нужда от по-сериозни подобрения, може да разчитате на професионалистите в областта, регистрирани в MaistorPlus.


Превърнете стените в малки складове

Замислете се, че всяка стена или вратичка в банята би могла да се използва като част от складовото пространство. В случай че не приемате идеята за стенен сешоар, заложете на поставка до контакта и го дръжте постоянно там. Окачете лавици за ежедневно използваните неща като четка за зъби, парфюм, крем, пяна. Принадлежностите за почистване също могат да бъдат поставени в органайзери от вътрешната страна на шкафа в банята.

Надяваме се, че сте почерпили рационални идеи и подобрения в банята си. В случай че тя се нуждае от по-сериозен ремонт, може да се обърнете за това към професионалистите в областта, регистрирани в MaistorPlus. Разгледайте техните профили, оставени мнения и изберете най-добрата предложена оферта за вашия ремонт.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Evgeni Velinov
Покривни услуги, Самоков
16 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта
Веселин Димитров
Цялостен ремонт, София
32 извършени проекта
Иво Карагеоргиев
Електроуслуги, София
9 извършени проекта