Изберете подходящи огледала за баня

Публикувано на 27/11/2015 от Габриела Санчес | Последна редакция на 29/08/2016 | Видяно 12 320 пъти

В миналото, за да се сдобият с венециански огледала за баня, аристократите са били готови да заменят дори имот за него. За щастие днес подобни жертви не са необходими, защото този тип огледала са по-достъпни от всякога. Особеното при тях е, че те често имат богато украсени рамки и гравирани елементи, които ги правят изключително впечатляващ елемент от всяка баня.


Оригинално решение за рафт и огледало в едно

А ето и още една идея за шкаф с огледало, като този път то е разположено зад козметиката ви. Ако нямате място за цял шкаф в банята, съществува вариант да поставите огледало, чиято рамка е издадена напред така, че да създава малък рафт. Върху него можете да подредите тоалетните принадлежности, към които посягате всяка сутрин, и макар те да затрудняват донякъде видимостта в огледалото, то се явява едно наистина оригинално и модерно решение.


Открийте подходящия ъгъл с подвижни огледала за баня

Прикрепени здраво от двете страни, тези огледала за баня са изключителни с това, че могат да се завъртат нагоре или надолу за по-голямо удобство. Те имат непретенциозно излъчване, което ги прави подходящи, както за баня с минималистичен вид, така и за по-нестандартни помещения. За да бъде огледалото още по-функционално, поставете подходящо осветление.


Изберете подходящи огледала за баня

Красиво обзаведената баня е стъпка напред към постигането на съвършен модерен дом. Ето защо изборът на огледала за баня е от ключово значение за цялостното излъчване на това помещение. Разгледайте нашите предложения за интересни огледала за баня и споделете своите идеи за правилно декориране на банята. Помощ в ремонта й пък можете да получите от опитните специалисти, регистрирани в MaistorPlus, затова не се колебайте, а разгледайте техните оферти!


Точната идея за малка баня

Семпли, но много впечатляващи огледала за баня - тези висящи огледала рядко намират място на стената на съвременната баня. Огромното им предимство обаче е закачливият им дизайн, който ги превръща в страхотен декоративен елемент, с който да разчупите интериора. Ако пространството в банята ви притиска, този тип огледала е точното решение за вас, защото те обикновено са със сравнително малки размери.

Виж още: Какво трябва да знаете при избора на окачен таван за баня


Придайте завършеност на помещението с класически огледала за баня с рамка

Класическите огледала за баня с рамка си остават едно от най-красивите решения, като единственото правило тук е рамката да не бъде по-широка от шкафа, над които са поставени. По този начин се създава необходимата симетрия, която придава на помещението завършен вид. Какво обаче прави тези огледала толкова очарователни? Завидното разнообразие от рамки, разбира се!


Усещане за безкрайност с огледала за баня без рамка

Незабележимото присъствие на това огледало го прави подходящо за почти всякакъв тип баня. То може да придобие различни форми и големина в зависимост от пространството, с което разполагате, а полираните ръбове му придават елегантност и подпомагат нежното сливане с обстановката. Този вид огледала за баня са идеални за комбиниране с ефектно осветление, а липсата на рамка им позволява да уголемяват оптически помещението.

Виж още: Полезни иновации, с които да се поглезите в банята


Не просто огледала за баня, а цял органайзер

Огледалата за баня вече не са просто отразяваща повърхност, а цял комплект джаджи и пособия в бляскава опаковка. Безспорното доказателство откриваме в огледалата от ново поколение, които разполагат с вграден електронен часовник, контакт и дори радио! Вариантите с вградено осветление пък имат сензор за настройване нивото на осветеност и презареждаща се батерия, която издържа до 30 дни. Изумително, нали?

Виж още: 10 невероятни бани с абсолютно нестандартен дизайн


Изумителни огледала за баня с вградено осветление

Истински триумф за любителите на лукса са огледалата за баня с вградено осветление! Те представляват идеално решение за тези от вас, които имат нужда от допълнителна светлина в банята, като на пазара се предлат варианти, при които светлината заобикаля рамката на огледалото или пък я замества. Тези огледала за баня са изключително подходящи за дамите, които проявяват завидна прецизност в гримирането, но за монтажа им е добре да потърсите специалист.


Особено практично решение намираме в огледалния шкаф

Ако банята ви е с компактни размери и търсите оптимално решение за усвояване на пространството, заложете на шкаф с огледална лицева част. Така от една страна ще използвате шкафа за съхранение на тоалетни принадлежности и козметика, а от друга - ще разполагате с удобно огледало над мивката. Имайте предвид обаче, че поради честото използване на шкафа, по тези огледала остават следи от пръсти, затова изискват редовно почистване.


Впечатляващи 3D огледала за баня

Тези иновативни огледала за баня доказват, че днес в интериора всичко е възможно! Когато са изключени, те са също толкова практични и удобни, колкото всяко друго огледало, но в определен режим създават невероятна оптична илюзия за безкрайно продължаващи фигури. Десетгодишна гаранция и многообразието от размери, в които се предлага, са още една причина да се сдобиете с подобен аксесоар за дома още сега! За правилното монтиране, както и за всички ремонтни дейности в банята, можете да се доверите на нашите доказани специалисти! Направете заявка в MaistorPlus и разгледайте техните оферти напълно безплатно и без допълнително обвързване!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
ИВАН НИСТОРОВ
Боядисване и декорация, София
42 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Evgeni Velinov
Покривни услуги, Самоков
15 извършени проекта
"ТОДИС" ЕООД - СТОЯН НАНОВ
Покривни услуги, София
70 извършени проекта
Райко
Ремонт на баня, София
8 извършени проекта