Скатните покриви - устойчивост, качество и красива визия

Публикувано на 02/03/2016 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 19/07/2016 | Видяно 3 416 пъти

Покривът е един от основните компоненти на всеки дом, като придава завършеност и допринася за сигурността и защитата на живеещите под него. С избора на качествен скатен покрив си осигуряваме спокойствие, гаранция за дълготрайна употреба и красива цялостна визия на къщата. Научете всички предимства на скатните покриви, като последвате този линк.


Направете правилния избор

Скатният покрив присъства като основен елемент в строителните практики и се е превърнал в традиционен избор при изграждането на истински уютни и сигурни домове.

Керамичните покривни системи Tondach притежават характеристики, които превръщат покрива в символ на дом, а не просто в представа за връхна точка на жилището.


Предимства на скатния покрив

Скатните покриви се изграждат с по-голям наклон, което ги прави устойчиви на сняг и вода, предотвратявайки и проникването на водни частици под подпокривната конструкция. Комбинирането на цялостната покривна система Тондах с подходяща топлоизолация, хидроизолация, както и постигането на шумоизолация обезпечават комфорта ни на обитаване, намаляват разходите за отопление и гарантират сигурност. Наред с това подпокривното пространство може да бъде усвоено и превърнато в красива и комфортна мансарда. Научете за всички предимства на скатните покриви, като кликнете тук.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Тони
Външна изолация, София
8 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
genchevstroi
Покривни услуги, София
53 извършени проекта
Венцислав Димитров
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Dicho69
Шпакловки, София
21 извършени проекта