Открийте артистичната страна на своята мансарда

Публикувано на 09/12/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 08/07/2016 | Видяно 3 020 пъти

Понякога съвсем малко квадратни метри не достигат, за да отредим почетно място за своята артистичност у дома. Дори да имате разнородни таланти, възможно е да няма къде да поберете материалите и инструментите за тях, затова ви предлагаме да изберете един от тях и да оформите специален кът за него. Идеално за целта би било вашато таванско помещение, което можете да превърнете в музикално студио, фотографско ателие, а защо не и в малка танцова зала. В тази статия ще ви дадем идеи как да откриете артистичната страна на своята мансарда като поканите любимото си от седемте изкуства в нея. Опитните интериорни дизайнери, регистрирани в нашия сайт, са винаги насреща, за да реализират което от предложенията си изберете.


Изградете си вдъхновяващо музикално студио

Песните и композициите ви ще заемат почетно място и ще се чуват отвисоко, ако изградите музикално студио в своята мансарда. Ако все пак предпочитате да запазите добри междусъседски отношения, препоръчително е да се погрижите да има добра звукова изолация. Оттам-нататък микрофонът е ваш, творете, миксирайте, създайте най-хитовите аранжименти.

Вижте още: Управлявайте интерактивно свежия въздух у дома


Събудете художника във вас в собствено ателие

Помогнете на задрямалия във вас художник да се събуди, като му осигурите удобно ателие точно под керемидите. Разположете бялото платно така, че да попада нужното количество светлина върху него, потопете четката в многоцветната палитра и накарайте пейзажите и натюрмортите да оживеят.


Запечатайте уникални портрети във фотографското си студио

Ако предпочитате да рисувате портрети, но не с четка, а застанали зад обектива, може би е време да си направите фотографско студио. Избирайки мансардата за тази цел, си осигурявате приглушена или ярка светлина, в зависимост от моментните нужди, а като бонус си имате и артистична атмосфера за допълнително вдъхновение.

Вижте още: Как да се сдобиете с топла и уютна мансарда, без да правите големи промени


Открийте нужното усамотение за всеки писател

Големите писатели не търсят извинения като липса на вдъхновение или недостатъчно тишина около тях. Те просто пишат, независимо от обкръжаващата ги среда. Но не пречи да си имат едно любимо кътче, специално отредено за творене - мансардата е чудесно такова място, още повече че за писателската дейност е достатъчно и съвсем скромно обзавеждане. Въпреки това можете да добавите рафтове с книги за повече стимул, добра светлина и сте готови.


Подарете си кино забавление

Голям екран за внушително изображение, специално осветление и няколко удобни меки дивани и кресла. Звучи като добро начало за всеки кино-маниак. Остава ви само да вземете пуканките, да поканите приятели и да си организирате запомнящ се филмов маратон в домашния си салон, приютен от вашата мансарда.


Танцувайте под светлините на звездните прожектори

Звучи наистина примамливо да си имате своя танцова зала, там горе, на тавана, макар и да е малко трудно изпълнимо. Освен че танците изискват обширно пространство и достатъчно височина, задължително трябва да се погрижите да имате солиден под. Притежавате ли просторна мансарда и любов към танцовото изкуство, разполагате и с необходимото място да му се наслаждавате.

Вижте още: С какво трябва да внимавате при избора и монтажа на покривни прозорци?


Стартирайте дизайнерско студио

Артистичността на мансардата може да вдъхнови всеки интериорен дизайнер да сътвори чудеса в домовете на клентите си. Ако вие предпочитате да преобразите своето жилище с помощта на професионалисти, можете бързо и лесно да го направите, като заявите проект напълно безплатно в нашия сайт. Ще получите атрактивни оферти от препоръчани специалисти, ще можете да ги сравните и да прецените кого да поканите на работа. След изпълнение на уговореното между вас, можете да оставите своя отзив.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
ЕлПерфект
Електроуслуги, София
13 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
stroimaxbg
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Акуратният Майстор
Покривни услуги, София
50 извършени проекта
Ивелин
Ремонт на баня, Ботевград
50 извършени проекта