Управлявайте интерактивно свежия въздух у дома

Публикувано на 30/11/2015 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 24/07/2016 | Видяно 2 779 пъти

Иновативният свят, в който живеем, непрекъснато ни удивява с уникални изобретения, които осигуряват комфорт в динамичното ни ежедневие. А представяте ли си да имате възможността да изпълвате дома си със светлина и свеж въздух винаги, когато имате нужда, само чрез натискането на един бутон? Представяме ви VELUX INTEGRA - автоматична система от ново поколение с интерактивно управление, която осигурява уют и комфорт в дома и впечатлява с възможностите, които предоставя. Но нека ви разкажем повече!


Какво представлява VELUX INTEGRA?

Системата обхваща група от електрически и соларни покривни прозорци, щори, външни ролетни щори и аксесоари. Всички продукти VELUX INTEGRA се настройват със специализиран интуитивен софтуер. Той ви позволява да управлявате постъпването на въздух и светлина в жилището си, дори когато сте навън.


Какви функции притежава системата?

Системата VELUX INTEGRA® се базира на технологията io-homecontrol® и е разработена с 8 предварително създадени програми, чиито функции ви дават възможност да изберете сами по колко пъти на ден да се отварят и затварят щорите и прозорците, посредством разнообразните режими на работа. Те реагират на климатичните промени, като по този начин осигуряват защита при дъжд и изолация в горещите или студени дни.


Научете повече

Регулирайте вътрешния климат и вентилация, контролирайте енергийния баланс в дома си и осигурете защита за жилището си, когато сте на работа или на почивка. Възможностите, които системата предоставя, са много, а по-подробно можете да се запознаете с тях, като прочетете пълния текст на статията тук.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Венцислав Димитров
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Dicho69
Шпакловки, София
21 извършени проекта
Илийчо Строй
Покривни услуги, София
58 извършени проекта
Петър Кенанов
Цялостен ремонт, Бургас
19 извършени проекта