Как да се сдобиете с топла и уютна мансарда, без да правите големи промени

Публикувано на 11/11/2015 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 21/07/2016 | Видяно 3 171 пъти

Дойде ли времето, в което все по-сериозно се замисляте как да внесете повече топлина във вашето таванско помещение? По всяка вероятност първото, което ви хрумва, е да топлоизолирате мансардата си. Ако обаче тя е вече обитаема и с прекрасен интериор последното, което искате да направите, е да извършите ремонтни дейности, които ще променят дизайна й. За щастие, Knauf Insulation предлага правилното решение за вас. Научете повече, като последвате този линк.


Външно топлоизолиране на подпокривното пространство

Този метод ви дава свободата да поставите желаната от вас, оптималната за комфорта на обитаване на мансардата, дебелина на топлоизолацията, без да се съобразявате с ограниченията от светлата височина на помещенията. По този начин си гарантирате максимално запазване на топлината през зимата и приятна прохлада през лятото без да са извършени промени във вътрешността на подпокривното пространство, които биха застрашили неговата максимална и пълноценна използваемост.


Стъпка по-близо до пълния комфорт

Knauf Insulation предлага отлични материали и решения за топлоизолиране на подпокривното пространство, съобразно нуждите ви и спецификите на вашата мансарда. Запознайте се подробно с тях и изберете най-подходящата за вас система за изолиране на скатен покрив - така ще се насладите на перфектен краен резултат и ще си гарантирате комфорт дори по време на ремонта.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Стобис 2000 VIP
Строителство на сгради, София
27 извършени проекта
genchevstroi
Покривни услуги, София
52 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
48 извършени проекта
Илийчо Строй
Покривни услуги, София
58 извършени проекта
Божидар Доков
Покривни услуги, София
20 извършени проекта
Evgeni Velinov
Покривни услуги, Самоков
4 извършени проекта