Топ изпълнители в сферата на покривните услуги работят с БРАМАК

Публикувано на 06/10/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 10/07/2016 | Видяно 8 235 пъти

През летния период на 2015 г. Брамак отправи неустоимо предложение към своите клиенти. Всеки, закупил от стандартните керемиди на компанията, получава 20 % отстъпка, както и 10 % намаление при покупка на покривни аксесоари. Към всичко това е добавен и подарък - 15-годишна застраховка на покрива. За всеки, нуждаещ се от качествените продукти на Брамак, ексклузивното предложение е валидно до 18.12.2015.

Грижата за крайния потребител обаче не спира дотук. Компанията предоставя и друга чудесна възможност на регистрираните в MaistorPlus професионалисти, чиято дейност е свързана с покривни услуги. В рамките на томбола, обхващаща периода от 3-и юли до 10-и август, 2015 г., майсторите не само можеха да насочат клиентите си да заложат на материалите на Брамак, с които да останат доволни, спокойни и сигурни, но и да им спестят разходи по ремонта. По този начин продуктите на водещата австрийска фирма успяват да достигнат до домовете на повече хора, след като са спечелили доверието на петимата топ професионалисти и доволните им клиенти, използващи продуктите на Брамак.


Топ изпълнители в сферата на покривните услуги работят с БРАМАК

Животът предлага разнообразни възможности за успех и печалба, стига само да уловим точния момент, в който да си ги вземем. Вече близо половин столетие Брамак съумява да усети верните пътища към своите партньори и клиенти, предлагайки високо качество с продуктите и аксесоарите си за покрив. Допълнителен щрих към силната вяра, която влагат в продукцията си, е 30-годишната гаранция за техните бетонови изделия.

Първият завод на австрийската компания отваря врати у нас в Стара Загора през 1998 г., а през 2007 г. край София заработва и вторият, в с. Столник. България се оказва гостоприемно място за стабилността, която внушава компанията, а в настоящата статия ще ви разкажем как Брамак печели доверието на топ изпълнители в сферата на покривните услуги у нас.


Александър Петров

Бригадата, която ръководи Александър Петров, обещава 100 % качествен ремонт за вашия покрив, спазване на уговорените срокове и гарантиране на абсолютна коректност. Доверявайки се на качествената продукция на Брамак, всичко това се оказва лесно изпълнимо и клиентите остават доволни.


Стоян Нанов

Всичко, от което се нуждае вашият покрив, може да ви бъде предложено от Стоян Нанов и неговата строителна фирма. Той също изпълнява свои проекти, залагайки на Брамак и техните продукти.


Николай Йорданов

Сред богатата палитра от услуги, предлагани от строителната фирма на Николай Йорданов, място намира и добрата грижа за покрива. Доказалите се с годините продукти на Брамак и тук се оказват добра подкрепа в мисията за безупречно обслужване на крайните потребители.


Христо Христов

Фирмата на изпълнителя Христо Христов обхваща дейности като изграждане и ремонт на покриви, пренареждане на керемиди, ремонт на тавани, изграждане на водосточи системи. Той също предпочита в работата си да заложи на сигурността, която дават материалите на Брамак.


Михаил Симеонов

За десерт оставихме спечелилия голямата награда строителен техник, ръководещ бригади за груб строеж, покриви и реконструкции - Михаил Симеонов. Предпочитайки в свои ремонтни дейности керемидите и покривните аксесоари на Брамак, той не само печели качество за клиентите си, но и получава възможността да се наслади на Спа уикенд за двама в България.

Разбира се, най-голямата печалба, която всеки майстор може да получи, е доверието, което клиентите му гласуват. Това доверие добрите професионалисти оправдават с отлична работа и избор на висококачествени продукти, като каквито ежегодишно се доказват материалите на Брамак.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Линдстрой ЕООД
Плочки и теракот, София
28 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
"ТОДИС" ЕООД - СТОЯН НАНОВ
Покривни услуги, София
70 извършени проекта
Sasho
Цялостен ремонт, София
39 извършени проекта
Райко
Ремонт на баня, София
8 извършени проекта