Ново предложение от Daikin - газов кондензен котел

Публикувано на 27/10/2020 от Теа Даулова | Последна редакция на 29/10/2020 | Видяно 7 211 пъти

Разгледай предложенията на Daikin

Газов кондензен котел – новото попълнение сред уредите на Daikin

Зимата вече напомня, че съвсем скоро ще бъде част от нашето ежедневие. Извадихме дебелите дрехи и отново е време да мислим за отопление на дома. Няма време за отлагане – още сега трябва да направим правилния избор, за да посрещнем студените дни спокойно, без да се притесняваме за метода и начина, с които ще стоплим жилището си.

Все по-често потребителите избират отопление на газ. Освен че е много икономично, то е и чудесна алтернатива за постигане на уютна атмосфера и поддържане на подходящи градуси в дома. За да може системата за отопление на газ да удовлетворява потребностите и да покрива критериите ви, то задължително трябва да заложите на качествени уреди. Сред най-важният в списъка е изборът на котел.

Газовите кондензни котли са перфектния избор за всеки дом. И вече няма нужда да се притеснявате, че трудно ще намерите такъв котел на достъпна цена. От тази година Daikin имат решението за всеки - газовият кондензен котел D2CND. Тук сме ви приготвили няколко от предимствата на газовия кондензен котел D2CND, които го поставят в списъка с любими продукти, които наистина заслужават вашата инвестиция.

”Advertisement”


Характеристики на газовия кондензен котел D2CND

Виж повече детайли за газовия кондензен котел D2CND от Daikin

През месец април тази година Daikin пусна на българския пазар новият газов кондензен котел D2CND. Той се характеризира с изключително добра енергийна ефективност и редица други предимства, които го нареждат в класациите за най-добрия избор за кондензни котли на изключително конкурента цена. 

  • Много компактен размер. Моделът D2CND е подходящ за всеки дом. Неговите малки размери го правят чудесен избор за всяка отоплителна система на газ - необходима е само 0,23 m² повърхност на стената. Освен това, теглото на котелът също е много ниско. Това ще ви даде възможност за много бърз и лесен монтаж, дори при ограничено пространство. Допълнителен бонус са ниските нива на шум (49 db(A)), което го прави на практика почти безшумен.
  • Висока степен на модулация. Това прави котелът много ефективен. Модулацията се осигурява автоматично от електронното управление, и позволява котелът да работи непрекъснато дори и при минимално натоварване - така изразходвате само толкова гориво, колкото е потребно за да постигнете комфорт във вашия дом.
  • Подобрена ефективност на отоплителна система. Това се реализира с помощта на кондензен топлообменник, който е разработен от Daikin и е част от новия модел газов кондензен котел D2CND.
  • Стилен дизайн на тялото и предния панел. С този модел няма да ви се наложи да мислите варианти как да скриете котела. Дизайнът му е толкова впечатляващ, че няма да помислите да го сложите в шкаф. Осен това на предния панел може да следите работното състояние на котела. 

asd

Газовият кондензен котел D2CND на Daikin няма как да не се превърне в любим уред, за да постигнете комфорта, за който вие и домът ви наистина копнеете. Стилният дизайн, компактният размер и високата енергийна ефективност, които газовият котел притежава го правят чудесен избор за всеки, избрал да посреща студените месеци с отопление на газ.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Бригада Комплекс
Покривни услуги, София
27 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
НМТ СТРОЙ
ВиК Услуги, София
6 извършени проекта
Светослав Богданов
Паркет и ламинат, София
12 извършени проекта
Райчо Петров
Боядисване и декорация, София
7 извършени проекта