Цветови кухненски композиции, вдъхновени от храната, която обичате!

Публикувано на 09/06/2017 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 09/06/2017 | Видяно 4 655 пъти

Цветни, разнообразни, вкусни и носещи спомени, екзотика и чар - това са вашите собствени кухни, преобразени спрямо храната, която най-много обичате! Впуснете се в едно вдъхновяващо приключение, взело аромати не само от чудни кътчета по света, но и от милата ни родина. Изберете своя мечтан дизайн и се свържете със специалистите, които да превърнат идеята в реалност!


Зеленчуците преобразяват дизайна със свежите си зелени нотки

Ако сте сред любителите на изпълнените с цвят и витамини зеленчуци - отразете го върху дизайна в своята кухня! "Забъркайте" едно зелено смути и вдъхнете живот в помещението, като комбинирате зеленото със семпли светли цветове. Това ще създаде така модерния контраст в интериора и ще ви накара да се чувствате приятно всеки път, когато се завихрите в кухнята.


Плодово очарование за позитивно настроение

Ако обичате плодовете и техните неповторими, ярки и забележителни цветове - заложете на тях в интериора в кухнята! Може би ви е известно, но е добре да отбележим, че средата, която ни заобикаля, оказва пряко влияние върху емоциите ни, настроението и дори начина ни на живот. Затова обзаведете кухнята си с плодов почерк и се събуждайте всяка сутрин с усмивка и чаша прясно изстискан сок!

Виж още: Слънчеви и оригинални кухни с елементи в жълто и оранжево


Приветстваме ви в добре познатата уютна пекарна!

Ако обичате вкусния и ароматен прясно изпечен хляб, внесете в дома си духа, който полъхва от добре познатата на всеки уютна пекарна. Комбинацията от дърво и леко груб, но изпълнен с топлина дизайн е харесван и до днес. Много от професионалните дизайнери залагат именно на него - изберете го и вие!


Италия влиза у дома за любителите на прясна паста и аромат на босилек

Италианците безспорно са абсолютните майстори на домашно приготвената паста. За тях кухнята е място за творене и събиране на семейството. Ако всичко това ви харесва, то преобразете кухнята си в италиански стил, като изберете светли, приветливи цветове и отворено помещение, което приканва всеки да заповяда и да се наслади на вкусни споделени мигове.

Виж още: Прелестни и уютни кухни в провансалски стил


Кухня в азиатски стил

Ако сте любители на сладко-киселите специалитети от далечен Китай или обичате вкуса на изисканото прясно приготвено суши, то една кухня в азиатски стил би ви паснала идеално. Ключът към постигането на подобен интериорен дизайн е смелият подбор на свежи цветове, комбинацията от бамбук, дърво, камък и жива декорация.


Нещо мило и любимо от родна България

Кой не обича традиционната българска кухня с вкусния качамак, богата домашна баница и топли ароматни гювечета? Ако това е и най-любимият ви тип храна, то отразете го в дизайна у дома. Обзаведете своята кухня с традиционни български цветове, шарени плетива и черги, дървени мебели, възглавнички, красиви пейзажни картини. Независимо на какво се спрете, разчитайте на професионална подкрепа по време на ремонта. Намерете най-добрия екип, като пуснете безплатна заявка и разгледате конкурентни оферти, сред които да изберете най-подходящата!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
НМТ СТРОЙ
ВиК Услуги, София
6 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Светослав Богданов
Паркет и ламинат, София
12 извършени проекта
Райчо Петров
Боядисване и декорация, София
7 извършени проекта
Вера Миндова
Строителство на сгради, София
5 извършени проекта