Преди и след: Вдъхновяващ български ремонт на кухня и дневна

Публикувано на 02/06/2017 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 02/06/2017 | Видяно 15 564 пъти

Олющени стени и падащи мазилки съпътстват тръпката от промяната - така е в началото на всеки ремонт. По същия начин е и при M. Yankov от "Направи сам", който решава да осъществи желанието си за обновено жилище на практика. Как се е справил с помещението, приютяващо кухнята и дневната, предстои да разберем.


Преди и след: Вдъхновяващ български ремонт на кухня и дневна

Проведе ли се анкета за това кое е най-трудно при осъществяването на ремонт у дома, сред водещите отговори несъмнено ще се окаже стартирането на същия. Обичайна причина за това е, че ни е трудно да си представим как от едно физически и морално остаряло помещение може да се получи напълно преобразена и подобрена визия. За щастие, подобни тревоги се оказват излишни, а допълнителен кураж идва, когато видим с очите си, че наши приятели са преминали успешно през реновиране на домовете си.

В тази статия ще ви представим един вдъхновяващ ремонт, който потребителят M. Yankov от форум "Направи сам" е извършил в кухнята и дневната си. Ако сте впечатлени от резултатите, които ще видите, можете да споделите мнението си, както и да зададете своите въпроси към автора на темата, където той подробно е представил преобразяването на тази част от дома си. Той споделя, че обича да си прави сам нещата, но ако вие не сте уверени в собствените си възможности, винаги можете да разчитате на опитните професионалисти, регистрирани в MaistorPlus.

Вижте още: Преди и след: удивителна кухненска реконструкция


Винили и ивайловградски камък за стените

"Стените са с винили. Лепи се като тапет, но са дебели и мекички. Дори външните стени не се усещат студени. Ниша във част "всекидневна" с ивайловградки камък 5 см. широки, различно дебели и дълги блокчета." - разкрива любезният домакин в темата си. По-нататък уточнява, че камъкът е естествен.


За настилките - гранитогрес и ламинат

Поглеждайки към настилките, не може да не ни направи впечатление постигнатият плавен преход между тях. Ето какво споделя М. Yankov: "Пода (подовете) са: кухненската част с гранитогрес, а всекидневната с ламинат. Гранитогресът се води с орнаменти "бял бетон" и на живо почти не се забелязва разлика с ламината. Постигнах ефекта на общ под."

Вижте още: Каква изолация на под да изберем?


Новата кухня!

От невзрачната кухничка не е останала никаква следа. След ремонта същата изглежда свежа и модерна, а новите уреди се вписват идеално до шкафовете от тъмен орех и червен гланц. Избрано е и подходящо осветление, достатъчно силно и за най-заплетените кулинарни мероприятия.

Вижте още: 7 кухни, извадени от мечтите на най-организираните домакини


Успешен завършек!

Финалните кадри за пореден път дават увереността, че усилията по този ремонт са си заслужавали. M. Yankov смело може да се поздрави за успешния завършек, а ако вие желаете да получите повече информация за отделни детайли и етапи от преобразяването на дома му, от първа ръка, попитайте във форума. Ако искате да приложите някои идеи в своя дом, но нямате доверие в собствените си сили, на ваше разположение са специалистите в нашия сайт. Изпратете проект безплатно, сравнете оферти, проучете профили на изпълнители и вземете решение с кого искате да работите. След приключване на поставените задачи, имате възможност да оставите оценка в платформата.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иван VIP
Електроуслуги, София
56 извършени проекта
Андрей
ВиК Услуги, София
33 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД
Цялостен ремонт, София
77 извършени проекта
Линдстрой ЕООД
Плочки и теракот, София
28 извършени проекта
"ТОДИС" ЕООД - СТОЯН НАНОВ
Покривни услуги, София
70 извършени проекта