"Замаскирайте" съдомиялната - нека бъде незабележима част от интериора

Публикувано на 10/12/2015 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 02/11/2018 | Видяно 8 148 пъти

Съдомиялната е неизбежна необходимост в някои домакинства. Но дори и там, където не е наложително закупуването й, тя винаги се превръща във верен помощник за цялото семейство. Ако обаче сте се погрижили да изградите мечтаната кухня в дома си с невероятно красив дизайн, "изтипосването" на поредния голям уред определено не е най-красивият и естетически начин да допълните интериора. Затова ще ви предложим няколко много практични идеи, с които да прикриете съдомиялната машина по толкова изкусен и професионален начин, че почти ще забравите за нея! А ако пък все още не сте се сдобили със споменатата "мечтана кухня", то може би е време да я имате, затова не се колебайте и си намерете най-добрия за вас професионалист, който да ви помогне с всяка стъпка от ремонта!


Чекмеджета ли са това?

Няма как да не започнем с една класическа идея, вече позната в много домакинства - имитацията на чекмеджета. Видимо е, че при затворено положение, едва ли някой би могъл да предположи, че там някъде се крие един толкова голям уред, нали?


Чекмеджета са, но с вградена съдомиялна машина!

В по-класически вариант, но перфектно изпипан интериор. Разбира се, това зависи от модела съдомиялна, както и от големината й, но ако дизайнът го позволява, то нищо не ви пречи да слеете машината с интериора си, като я скриете в "чекмеджето"!

Виж още: Хладилници със стъклени врати - идеи за блясък и стил в кухнята


С елегантна визия на шкаф

За по-големите уреди вариантът за изграждане на вратичка за шкаф е много практичен. Определено бихте могли да експериментирате с различни комбинации и визия.


Със собствен почерк!

Когато говорим за красива визия и усет към детайла, това предложение определено е един много достоен пример. Там някъде из кухнята ви, насред цяла една красота, тихичко си работи съдомиялната, без въобще да напомня за присъствието си.

Виж още: Пералня с вградена сушилня - плюсове и минуси


Блестящо представяне

Освен да кажем "уау" и "поздравления за идеята", просто други думи са излишни в случая. Но нека изтъкнем, че съдомиялната е там, видяхте ли я?


Двойна маскировка

Страхотен вариант за педантични домакини. И не само за педантични, а по-скоро за практични! Големите шкафове са идеален начин да скриете много устройства едновременно. А, както виждате, уредът тук си има двойна дегизировка - освен страничната обща вратичка, той се крие и зад семпла имитация на "шкаф в шкафа".

Вдъхновихте ли се вече с идеи за замаскиране на съдомиялната? А може би планирате как да прикриете и пералнята, сушилнята, хладилника... ? Каквото и да ви е хрумнало, изпълнете го с помощта на специалистите по ремонт на кухня. И в случай че имате колебания на кой екип да се спрете, пуснете безлпатна заявка в MaistorPlus. Само за 24ч. ще получите конкурентни оферти, към които ще имате възможност за преглед на профилите и дейностите на компаниите, както и оценките от техни предишни клиенти. Важно е да вземете най-доброто решение, а то е информираното такова.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
genchevstroi
Покривни услуги, София
53 извършени проекта
ПРО БИЛДИНГ БГ VIP
Цялостен ремонт, София
1 извършен проект
Dicho69
Шпакловки, София
21 извършени проекта
Илийчо Строй
Покривни услуги, София
58 извършени проекта
Петър Кенанов
Цялостен ремонт, Бургас
19 извършени проекта